Hela helgen i bilder

Hej vänner och måndag!

Veckorna flyger iväg och imorgon är det dags för högdosbehandling igen. Imorgon ska vi bli filmade för en sak som ni får se på tv senare i höst.

I fredags åt jag frukost med Mira på Magalo. Jag en en bowl med mango och Mira den med blå spirulina som jag åt förra veckan – supergott!

Sen gick vi hem en sväng och strök ett berg av tvätt.

Kl 13 hade jag tid på Natalie Berzelius salong för att få håret fönat och testa hairtalk extensions. Berättar mer sen..

Kl 14 hade Naomis förskola avslutning. Wow vilken känsla att min lilla minimänniska nu ska börja skolan, helt otroligt. Jag är så stolt över henne, även om jag just nu har en mini tonåring hemma, kaxig och dryg som jag att jag bli gråhårig i förtid.

Med bästisarna ❤️

Sommartårtan

På kvällen beställde vi foodora från Beirut café. Vi brukar köra avhämtning för att vara säker på att maten är varm 🙂 Vi hade Marley med oss hela kvällen, sötnosar!

Vi kom hem, åt libanesiskt och tittade på Iran-matchen. Helt otroligt att de vann haha

På lördagen köpte Mike bröd och vi åt en god frukost.

Sen åkte vi och badade på Lidingö och hade lite picknick (fotade med min kamera som jag tappade i marken och nu är trasig).

På kvällen åkte vi till Norr Mälarstrand och åt middag, så härligt! Jag åt en risotto med pilgrimsmusslor. Men kom då på att jag tror att det är skaldjur jag har en överkänslighet mot. Det kliar i ansiktet, jag blir svullen och jag blir supersnorig efter. Kan det vara det?

På söndagen grillade vi lite sen lunch hemma. Sen åkte vi hem till mina kusiner och var där hela kvällen. Perfekt söndag!

Tjejerna hade maskerad 🙂 hahaha!

En helt perfekt helg faktiskt. Nu laddar vi om för att spendera några dagar på sjukhuset i veckan, och hoppas att vi är hemma igen till midsommar, hoppas hoppas!

Stor kram

2 kommentarer

  1. Jag får också allergiska reaktioner av mat som är lagad med buljong av skaldjur, typ räksoppa och just risotto. Räkor eller musslor går bra, men buljongen kokas på skal väldigt länge, och det reagerar min kropp på.

  2. Härligt att ni har haft massa mys och laddat inför veckan, det kommer bli bra!
    Hoppas ni kommer hem illa kvickt och att hon håller sig hyfsat opåverkad, håller tummarna.
    <3<3<3<3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *