Hairtalk extensions

IMG_8043

Hej hej,

I fredags var jag på Nathalie Berzelius salong för att bli fixat av Hairtalks. Jag har sett att många skriver om dem, men eftersom inte extensions har varit intressant för mig, så har jag aldrig gått in djupare på det. Jag hade hårförlängning för flera år sen men blev så trött på att aldrig kunna tvätta håret ordentligt, OCH det slet  otroligt mycket på mitt hår. Hairtalk ska däremot inte slita alls på håret.

På mig använde de en produkt för dem som inte vill ha extensions ”permanent” utan satte i ett ”hairband” som man själv tar ut och sätter i. Jag hade totalt 45 min på för tvätt, fön, att sätta i hairband och styling för att hinna till Naomis avslutning, och så snabbt gick det.

Se här hur ett hairband ser ut och hur man sätter i det.

Jag älskar egentligen min längd som jag har, men det är så kul att känna sig lite festlig med lite extra hår. Håret är av superkvalité och går att tvätta och klippa som vanligt. Jag funderar på att klippa det lite för att ha exakt min längd men mycket tjockare.

IMG_8038-1.jpeg

Förebild, otvättat och fettigt.

IMG_2875

När håret är på plats, perfekt färg. 

IMG_2884

Alltid med min följeslagare 🙂 

(Detta är inget samarbete, bara ett roligt tips)
Kram
A

1 kommentar

  1. Hej fina ni! Tänker så mkt på er. Kan de säga något om Corinnes framsteg så här långt?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *