Blodprov, Modin och ny Chaleurkollektion

Hej mina hjärtan!

Jag är konstant svettig haha, tror knappt det här vädret är sant. Wow!

Jag och Corinne åkte till KS på morgonen för blodprov. Sen åkte vi tillbaka till stan och hälsade på Camilla och Josefine på PR byrån Modin på Alma. Sååå mysigt att träffa dem. Jag kikade på Elsa Hosks kollektion med Bik Bok som släpps på torsdag, och Gestuz – så fina saker.

Sen gick vi till Pom och Flora och åt lunch med en kompis. Vi avslutade så klart lunchen med babycino 😉

Kjol, nakd // topp, & Other Stories

Kl 15 träffade jag Nicole, Maria och vår designer för att gå igenom kommande kollektion. Den kommer bli helt outstanding!!!! Längtar efter att få visa er Chaleur SS18 ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *