Vaxholm I love you

Facetune_16-05-2018-19-49-29.JPG

Hej kära ni,

Tack för att ni är så fina och gulliga och tänker på Corinne.

I dag åkte jag, Mary (svägerskan) och Corinne till mitt älskade Vaxholm för en heeeelt fantastisk dag. Det är lite för varmt det måste jag säga, men jag njuter i skuggan haha. Vem sätter på sig en plastkjol i 30-graders värme lixom – smälter så fort solen ligger på.

Vi träffade upp vår vän Camilla som har Vaxholms bästa butik, Salta stänk. Så fina saker både till hemmet och kläder. Sen åt vi lunch på ett ställe mitt emot butiken, en bönsallad med avokadoröra och tortillachips.

Efter lunchen promenerade vi och köpte så klart glass, det måste man i Vaxholm, på ”Glass på hörnet”. Mike hade ett ställe i Vaxholm för några år sen som var MAGISKT. Fortfarande det mysigaste stället ever. Ost och chark-brickor, goda viner, grillade mackor och pinchos, härlig musik i högtalarna, Vaxholms kastell mitt emot och uteservering vid vattnet – åh vad jag saknar det stället!

En helt fantastisk dag helt enkelt!
Kärlek

Outfit: T-shirt, Sofie Schnoor // Kjol, Cubus (förra hösten) // Sandaler, Sofie Schnoor (hur söta?)

IMG_8421-1Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *