Möte, vaccin, och glömsk mamma…

Hej måndag!

9.00 Igen stress på morgonen här hemma fast det är måndag. Vi lämnar Naomi vid 9 så oftast går vi alla upp vid 7.30 och tar det lugnt innan vi lämnar henne. I dag skulle C ta blodprov så vi åkte till KS direkt på morgonen. Sen var det utvecklingssamtal kl 10 på förskolan.

10.30 Efter det gick vi hem och gjorde en smoothie till C som hon och min mamma drack på balkongen i solen…

11.00 Lagom till att vi skulle fika kom ett bud med min favoritchoklad 🙂 yaaaas..

12.00 Sen tog vi en liten promenad runt Humlegården, innan jag lämnade C och mamma för att träffa upp Nicole på Saturnus.

12.30 Vi åt lunch och diskuterade ihop oss angående Chaleur. Hur vi ska göra med kommande släpp osv. Det känns kul 🙂 Sen hade vi möte med en spännande leverantör av nya material.

15.00 Blev jag upplockad av Mike och barnen för att Vaccinera Naomi och mig mot TBE. Så läskig sjukdom. Naomi var inte pigg på att ta spruta, men jag har vant mig vid att lugna rädda barn nu så det gick kanon. Speciellt när vi ska tillbringa hela sommaren i skärgården så måste vi vara skyddade kände jag. C kan tyvärr inte vaccinerad än, men vi får kolla henne hela tiden så att vi inte missar någon eventuell fästing.

16.00 Efter det åkte vi till Mall of Scandinavia och köpte kläder och skor till barnen. Vi handlade sååå mycket på river island till Naomi och kom på vid 20.30 att vi saknar den stora påsen. Som tur är låg den kvar i kassan, pju!

18.00 Då blev C sugen på thaimat.. det var bara att hitta ett trevligt ställe och göra henne nöjd.

19.30 avslutade vi dagen med en glass. Saltlakrits hamnade i min mage. Nu kommer jag sova gott. Imorgon har vi behandling..

kärlek❤️

7 kommentarer

 1. Hej Alexia! Jag känner inte dig och hamnade på din blogg av en slump men av uppenbara skäl blev jag, precis som så många måste bli som tar del av er historia, berörd. När jag var 3 år gammal fick jag leukemi. Jag kan tänka mig att livet kretsar i princip enbart kring nuet nu för er, men jag ville bara skriva att hur märkligt det än kan låta så har jag bara ljusa minnen från den tiden. För mig var det en fin tid, för minnet är selektivt. Jag älskade sjukhustiden och har helt glömt vad som ev. gjorde ont. Jag tänkte vetskapen om att barnet minns det annorlunda kanske kan vara en liten ljusglimt i en prövande tid. Styrkekramar

  1. Hej Isabel!
   Åh va härligt att höra. Det bästa med att bli sjuk när man är så liten är att man inte förstår konsekvenser och bara älskar att leka och leva.

   Så härligt att höra att du mår bra och har fina minnen av sjukhuset. Corinne gillar också att vara här och har alltid kul.

   Tack för att du skrev det, det gör allt lite enklare ❤️❤️

   Stor kram!

 2. Vilken härlig dag🌻tur att påsen var kvar👍 Lycka till i morgon ❤️ Äntligen ☀️ och värme, kramisar Lena ❤️

 3. åh, var kommer skorna från?

  1. Balenciaga 💛

 4. Åh vart kommer den fina klänningen från? 😊

  1. Gammal från hm, men bik bok har typ en likadan 🤗🤗😁

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *