Plåstra för barncancer

DaakXyOVMAI6NNB.jpg

Hej finaste ni,

Imorgon är det 5 maj, och två andra mammor som sitter i samma situation som jag befinner mig i, har skapat en ideell förening för att stötta andra familjer som drabbas av barncancer. 4/5 blir idag friska, men för att 5/5 ska bli helt bra behövs mer pengar till forskning. Ellinor och Tove startade så sent som i mars Ajabajacancer, för att hjälpa familjer vars barn som drabbas av cancer. Därför uppmuntras alla till att plåstra imorgon för barnen och hashtagga #ajabajacancer.

”Ett plåster kan vara gulligt med roliga figurer på, men det kan även förknippas med smärta. Onda stick, nålar som ska sitta fast och allergiska reaktioner när plåstret suttit för länge. Därför har vi valt plåstret som en symbol för att visa stöd”, skriver Ajabajacancer på Facebook.

Vill du veta mer?
Gå in på Facebook och Instagram på @ajabajacancer
Heja er!
Kram
Alexia

1 kommentar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *