Vår insamling till barncancerfonden

Hej finaste!

Hjälp oss att hjälpa!

Vi har äntligen satt igång med vår insamling till @barncancerfonden. De är den största finansiären till barncancerforskningen i Sverige och därför en stor bidragande faktor till att 80% av alla barn som drabbas av cancer idag överlever. Vi som är mitt i kaoset vill göra vad vi kan, och vi skulle vilja ge dem alla pengar i världen om vi hade.

Målet är att 100% av alla barn som drabbas ska överleva, så snälla hjälp till att bidra till insamlingen så forskningen kan utvecklas och att det i framtiden kan bli möjligt.

Vi har startat ett sparkonto och kopplat det till swish. Om du känner att det finns en slant över skulle vi bli så glada om du ville hjälpa oss att hjälpa ⭐️👊🏼

Målet är 200000 kr till Corinnes födelsedag 29/7

#fuckcancer

Swish: 0733-556500

16 kommentarer

 1. Så bra att ni börjar med insamling❤️ Har swishat en liten slant 😍 styrkekramar i massor// lenamamsen

  1. Tusen tack Lena, så tacksam och glad!! Kramar från mig ❤️❤️

 2. Ska det stå:
  Mottagare: MIKAEIL AFROOZ
  När man Swischar?????

  1. Ja haha det är min man ❤️😘🤗 kramar och tusen tack för att du är med 👊🏼👊🏼👊🏼

 3. Katerina

  Har en känsla att målet kommer nås mycket snabbare, självklart swichar jag ❤️

  1. Hoppas hoppas 🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼❤️

  2. Tusen tack!! Kramar

 4. Åh äntligen en insamling! Har swishat en liten slant. Tillsammans är vi starka<3
  Kram till er!

 5. Fantastiskt att du drar nytta av dina sociala medier till detta fina ändamål. Självklart är vi med och stöttar och önskar precis som ni att 100% av alla barn i framtiden ska få bli friska. Jag kikar in här titt som tätt, följer er resa och känner med er något otroligt, att läsa dina fantastiska texter någon annanstans än i hemmet det går inte, jag lyckas bara inte hålla tårarna borta. Inte enbart pga den orättvisa ni hamnat i utan främst för den kärlek, styrka och glädje du uttrycker trots den svåra situation ni befinner er i. Ja, med detta ville jag väll egentligen bara delge att vi swishat. Kärlek till er, Sofia.

 6. Hej Alexia!
  Jag brukar aldrig kommentera på bloggar men jag valde att göra det just idag för att jag känner igen mig i det du skriver.
  För det första så stör det folk att man faktiskt ser bra ut, det sticket ALLTID folk i ögonen oavsett situation.
  Jag har alltid fått höra av folk (osminkad typer som knappt pallar gå ut ur sin pyjamas) : alltså huuuur pallar du sminka dig sååå mkt varje dag ( sååå mkt är alltså: mascara, kajal, rouge och någon mörk färg på läpparna) är du rädd för att se naturlig ut??? Mitt svar: nej: men jag skulle må illa av att se ut som du hela dagarna, o känna mig trött, gör inte du det?? Känner du dig inte piggare med smink o fina kläder….då är det minsann inte lika kul längre.
  Min pappa fick cancer för ett par år sen,vi var helt förkrossade hela familjen, vi grät hela tiden,men den som såg mig ute trodde aldrig att jag mådde dåligt, hur kan jag fixa mig nu liksom, varför bryr jag mig om mig själv när min pappa är sjuk???
  Jag blir så trött på sånt skitsnack, det är endast osäkerheten i människorna som pratar….de vill se en nedgången nån gång i sitt liv OCH NU HADE VÄL VARIT DEN BÄSTA TIDEN!

  Jag fick min lilla flicka en månad för tidigt för 1,5 år sen på Huddinge sjukhus. Jag lades in 10 dagar innan pga. för tidig vattengång osv…jag mådde skit! Ändå gick jag runt där i smink, rött läppstift och klänningar och vägrade den fula blåa skjortan. Barnmorskorna var hundra på att jag var någon modell för att jag klädde upp mig så…kan folk inte bara förstå att för vissa av oss är det en självklarhet för vårt välmående, och att vi faktiskt lärt oss att sminka oss på fem minuter o se ut som att vi ska på fest.

  10 dagar senare förlöste jag min underbara flicka i en tajt corallröd klänning med matchande läppstift, stram hästsvans o smycken… Det var den mest omtalade förlossningen på avdelningen kan jag säga dig.

  Ah med det här sagt så vill jag säga: SKIT I ALLA!! MAN FÖRLORAR INTW SIGSJÄLV FÖR ATT NÅGOT ALLVARLIGT HÄNDER NÅGON I ENS NÄRHET, OAVSETT OM DET ÄR ENS BARN. För oss är det det här lilla som faktiskt kan få oss att kanske le den där hemska dagen.

  Ett till scenario innan jag avslutar:
  När min mormor låg på dödsbädd en och tog sitt sista andetag så var vi alla samlade runt henne o grät såå mkt. När sköterskan hade konstaterat att hon hade gått bort så grät vi alla en lång stund, sedan sa jag till min man att hålla koll på.min bebis, tog min väska och gick in på toa o bättrade på sminket. Inget som jag ens tänkte på, gjorde det av ren reflex, när jag kom ut sa en bekant:va? Har du varit o sminkat dig???? Jag: jaaa?? Alltså herregud hur kan du ens vilja göra dig fin nu?!!?!
  Jag: jaha…så jag älskar henne mindre med smink på??

  Ah det blev ett långt brev. Din blogg är superbra. Fortsätt som du gör!

  Hoppas allt går bra med Corinnw,jag önskar er all lycka ni kan få! Kämpa på.
  Mvh. Klara

 7. Sara Afzelius

  Tillsammans är vi starka! Det är offentliga personer som du som kan samla in stora summor till Barncancerfonden! Allt du gör och skriver bidrar till att fler barn kommer kunna överleva cancer. Har du sett att man på Barncancerfonden sida kan skapa en egen insamling? Där har vi vår insamling som du gärna får titta på https://www.barncancerfonden.se/nina-avb.
  Massa kärlek till er <3

 8. Jag har aldrig läst din blogg men hittade hit från Fornis. Har självklart också skänkt en liten summa! Jag önskar er lycka till och håller tummarna för Corinne!

  1. Tusen tack!!! ❤️❤️❤️❤️

  1. Tack ❤️❤️❤️❤️

 9. Simin Foroozesh

  Hittade hit från Michaela Fornis blogg, en donation till Barncancerfonden. Har skänkt en liten slant till det fina ändamål. Hoppas allt går bra med Corinne! Jag håller tummarna för er och Corinne och skickar en stor kram till er❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *