God morgon

Hej,

Jag tittade bara in för att säga godmorgon, tacka för era hejande kommentarer och berätta att jag filmar idag från sjukhuset. Är det några frågor som ni vill ha svar på så skicka till mig i kommentarsfältet så tar jag upp dem i vloggen ❤️

Glöm inte; ”tid är allt vi har, och inte. Så ta vara på den”.

9 kommentarer

 1. Kraaaaaaam! Din nya blogg är väldigt fin!

  1. Tack!!!! ❤️❤️❤️❤️

 2. Ser så fram emot dina videos! 🙂
  Hoppas så och tror att lilla C blir frisk! 🌟
  Styrkekram!

  1. Va kul! Jag ser fram emot dem också 🙂 Filmar för fullt och hoppas att det blir någonting bra 🙂
   Kramar A

 3. Hur redigerar du så att bilderna blir lite grungiga/korniga? Supersnyggt blir det!

  Styrkekram till världens starkaste Corinne!!

  / Lovisa

  1. Hej Lovisa,
   I VSCO och i Afterlight, där finns en grumlig effekt 🙂
   Kramar

 4. Hej! Vill bara säga att din lilla C är så jäkla go💖och fin! Tänk om alla sjuka fick en sån underbar person som dig vid sin sida. Dina texter träffar mig , och förändrar hur jag ser på min vardag! Du är klok och grym. Vi måste stanna upp och se vad som är viktigt i livet! Kämpa på! Tänder ett litet ljus för alla som kämpar mot tuffa sjukdomar, stora som små❤Kram

  1. Hej Helene,
   Åh va gullig du är, tack ❤️ Blir så stolt över mig själv när du skriver så. Blir glad över att veta att jag faktiskt kan påverka många människor till att lägga en tanke eller två på sitt eget liv, och hur man kan förändra det för att må bättre ❤️ Tänker också på alla små människor som krigar och kämpar, de är så fantastiska ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *