Update

Hej hjärtan,

Corinnes provsvar var fina idag. Infektionsvärdena hade gått ner och hennes andra värden såg bra ut. De ändrade därför om hennes antibiotika till 1 gång per dag istället för 4 gånger. Vi hade fått hemvård för att få den om det inte var så att Corinne hade en högdosbehandling inplanerad imorgon. De var osäkra om de skulle köra på den pga infektionen, men de pratade flera läkare och den blir av. Det känns skönt att köra på nu när vi ändå är inne och har vant oss med att sova där 🙂 Jag och C ska sova där ikväll också istället för att stressa upp och vara där kl 08. Känns skönare att hon kan sova ut eftersom hon måste fasta på morgonen.

Imorgon är det alltså sövning med behandling i benmärgen, och även benmärgsprov som vi inte gjort sen dag 29 (läs här). De ser till att inga cancerceller finns där, fuckcancer👊🏼 De ska även passa på att byta hennes sond i näsan, skönt! Jag ska filma hela dagen imorgon så ni får hänga med 😉

I dag har vi inte gjort någonting alls. Mamma och pappa kom förbi med tårta och cupcakes, så vi hade en trevlig eftermiddag 💓

Ingen orkade laga middag så vi beställde hem mat från foodora och slöar i soffan. Snart åker vi tillbaka till sjukhuset och sover, tur att vi bor 5 minuter bort så logistiken går smidigt 🙂 Massa kärlek ❤️

15 kommentarer

 1. Du är så stark. Så inspirerande. Tack igen för du delar. <3

  1. Tack gulliga!! Tack för att du läser ❤️❤️

 2. Skönt att höra att hon blev bra så snabbt. Håller alla tummar för ett fint benmärgsprov nu✊🏼❤️

  Molly gjorde sitt sista planerade i förra v och det var rent🌟🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️

  Kram!

  1. Hej!!
   Åhhh va glad jag blir ❤️❤️❤️❤️❤️
   Heja heja!!
   Ja, håller alla tummar och tår 🙏🏼
   Stor kram

 3. Tack snälla för att du delar med dig av er resa och dina tankar kring den. Jag hittade din blogg i samband med att Corinne blev sjuk och nu läser jag din blogg dagligen för att följa er kamp och jag ser fram emot den dagen när jag kommer gå in här och kan läsa att ni har vunnit!

  Tycker din blogg är fantastiskt fin men måste dock säga att jag tycker teckensnittet är lite för litet när jag läser bloggen på datorn (MacBook Pro). Antingen får jag anstränga mig för att läsa eller så zoomar jag in men hade mer än gärna sett att texten var större.

  1. Hej Lina!
   Tusen tack för att du följer vår resa, jag får så mycket energi av er ❤️

   Va bra att du säger det, ska genast kika på typsnittet 🙂
   Kramar A

 4. Så imponerad och stolt över hur du hanterar allt. Är där i tanken varje dag.
  Annette

  1. Annette ❤️❤️❤️
   Tack jag vet att du är det ✨

 5. Kramar till dig starka tigermamma! Vi har magsjuka här hemma som jag ojat mig över hela kvällen. Fram tills att jag kikade in hos dig och såg ljuvliga lilla C och den tid hon går igenom. Perspektiv!
  Massor av kramar och hållna tummar för ett rent prov imorgon ❤️❤️❤️

  1. Hej Anna,
   Åh ja, men jag förstår att det är jobbigt. Jag brukar tänka, människor har det värre. Det lugnar mig på något vis.
   Bra att tänka så, känn lugnet 💓
   Kramar A

 6. Hoppas allt går fint och bra i morgon så att ni snart är hemma igen. 💕

  1. Tack snälla!! Mitt mål är efter behandlingen på torsdag ❤️💓❤️💓kramar

 7. Håller ✊🏼 Imorgon att allt går smidigt❤️

  1. ❤️❤️❤️tack!!

 8. ❤️🙏🏼❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *