Trött mamma

trott alexia

Hej vänner,
I dag känner jag mig så trött. Inte minst för att jag har vant mig vid att sova utan att ställa klockan. Nu har jag istället satt klockan tidigt några dagar för att hinna ge C mat i sonden ett tag innan hon vaknar, och idag hade jag ett tidigt möte (8.30 snark). Men sen känner jag mig trött i kroppen med spänningshuvudvärk och ont i ögonen. Jag måste börja föra någon sorts hälsodagbok, för att jag har de här symtomen några gånger i månaden. Vad jag vet har jag aldrig haft pms eller så förut, men sånt kanske kan komma med tiden? Kan man ha huvudvärk av det? Det är senaste månaderna jag känt så här. Jag får också ont i magen med sura uppstötningar. Så det kanske egentligen är en inre stress. Jag mår bra tror jag, men jag vet också vilken påfrestning det är för oss även om vi mår helt ok på utsidan. Jag får helt enkelt sova tidigt och meditera lite ❤️ En annan sak jag har lovat mig själv är att gå på massage minst en gång i månaden för att verkligen slappna av. Någon som vet en bra massör i Stockholm?

I dag var alltså jag och Corinne på möte om Youtube på morgonen, känner mig så pepp på det 👌🏼

Sen gick vi hem och vilade tills att min mamma kom över och tog hand om tjejerna. Då åkte jag ner till Nicoles kontor och gick igenom massa saker med Chaleur. Full fart framåt!

Juste! Lovade ju att visa er hårfärgen, kanske kan ta fler bilder imorgon men den här tog Naomi när det kom in en gnutta ljus in i lägenheten. Kram A

Ps. När jag exporterade bloggen kom inga kommentarer som låg i det inlägget över. Men jag kopierade in dem i en kommentar så ni kan se alla där 🙂

blond colour

5 kommentarer

 1. Moa skriver:
  24 januari, 2018 kl. 21:04Redigera
  Jag gillar Royal Thai Massage på Odengatan 36. Nära & bra! Duktiga massörer allihop och öppet kvällstid! Perfekt efter middagen en vardag. Tror de nyligen öppnat upp igen efter att ha renoverat lokalerna. Prova! Kram Moa

  SVARA
  alexia skriver:
  25 januari, 2018 kl. 15:04Redigera
  Super! Nära oss också! Ska prova tack för tipset kramar S

  SVARA
  alexia skriver:
  25 januari, 2018 kl. 15:04Redigera
  Oj kramar A skulle d ju va haha

  SVARA
  Ellinor skriver:
  24 januari, 2018 kl. 22:17Redigera
  Viktigt att ta hand om sig själv

  SVARA
  alexia skriver:
  25 januari, 2018 kl. 15:03Redigera
  Ja jag måste hitta ett sätt att var lugn när jag behöver.. hur mår ni?

  SVARA
  R skriver:
  24 januari, 2018 kl. 22:21Redigera
  Jag fick också liknande symtom som du, det är såklart oerhört påfrestande för kroppen att vara under sådan psykisk press under lång tid som ni är. Jag fick nån typ av magkatarr (orkade inte söka för det så vet inte riktigt) och åt receptfria tabletter för det. Spänningshuvudvärk, sömnproblem, ont i kroppen.. Du gör helt rätt i att försöka ta hand om dig, var snäll mot dig själv och hoppas du får tips om en bra massör! Kram

  SVARA
  Nina skriver:
  24 januari, 2018 kl. 22:41Redigera
  Det är inte konstigt att kroppen reagerar, ni lever under en konstant oro och press, även när allt känns bra. Det är viktigt att du tar hand om dig så att du kan fortsätta orka vara lejonmamma åt C, så klart åt båda, men du hajar vad jag menar.

  Det är helt otroligt vad man orkar som mamma, man bara kör på. Massage låter bra tycker jag, kanske en tur till en doktor oxå?

  Ni är grymma allihopa

  SVARA
  Nina skriver:
  24 januari, 2018 kl. 22:49Redigera
  Vill tipsa om en bra film berättelse miracle from heaven

  SVARA
  alexia skriver:
  25 januari, 2018 kl. 15:02Redigera
  Tack!! Ska kolla på den

  SVARA
  Fröken+K skriver:
  25 januari, 2018 kl. 06:01Redigera
  Bra! Ta hand om dig. Gissar på inre stress. Sedan får du tänka på att du är igång så mkt och försöker leva som vanligt och ert liv är ju inte helt som vanligt nu o då måste du kanske stanna upp ibland o bara vara, vila o bada, meditera el göra avslappningsövningar el yoga kanske? Svårt förstår jag. Tänker på er och skickar styrkekram

  SVARA
  alexia skriver:
  25 januari, 2018 kl. 15:01Redigera
  Sant!!
  Jag ska hitta ett bra sätt att lära mig att hitta lugnet inom mig

  SVARA
  Malin skriver:
  25 januari, 2018 kl. 06:40Redigera
  Stress påverkar ju allt i kroppen, men även pms. Jag mår sämst innan ägglossning, då kan jag ha värk i kroppen, migrän, fruktansvärt ont men blir också svullen i magen, så det ser ut som jag är i nionde månaden. Jäkla hormoner.

  SVARA
  alexia skriver:
  25 januari, 2018 kl. 15:02Redigera
  Suck suck!! Allt går ihop också, stress, pms mens så man vet inte vad som är vad men inre stress är nog en stor bidragande faktor just nu

  SVARA
  Malin skriver:
  25 januari, 2018 kl. 06:43Redigera
  Det vore också konstigt om din livssituation inte sätter sig i kroppen. Lyssna på kroppen och ta hand om dig. Men det är lätt att säga…

  SVARA
  alexia skriver:
  25 januari, 2018 kl. 15:00Redigera
  Sant! Inre stress, ska hitta ett sätt att hantera den

  SVARA
  Louise skriver:
  25 januari, 2018 kl. 07:47Redigera
  Du borde verkligen gå till Mari på Sturebadet ute i Nacka, hon är magi!

  SVARA
  alexia skriver:
  25 januari, 2018 kl. 14:59Redigera
  Tack för tips! Behöver den magin nu!

  SVARA
  Therese skriver:
  25 januari, 2018 kl. 08:13Redigera
  Trötthet o huvudvärk känns inte konstigt alls med tanke på den pers ni går igenom just nu!!! Hoppas det ger med sig med lite vila o massage ! Ska bli jättekul att följa er på youtube ! Ser fram emot detta! Stor kram till er hela fam

  SVARA
  alexia skriver:
  25 januari, 2018 kl. 14:59Redigera
  Va kul att du ser fram emot det, ska bli kul! Så fort vi får tillfälle så kör vi stor kram till dig

  SVARA
  Rebecca skriver:
  25 januari, 2018 kl. 09:43Redigera
  Åh det låter verkligen som inre stress symptomer, hade exakt likadant.. det är bara att vara snäll mot kroppen, meditera & DEFINITIVT gå på massage. Rekommenderar starkt sabai song spa. Lätt den bästa massagen jag har haft, testa det! Kram

  SVARA
  alexia skriver:
  25 januari, 2018 kl. 14:58Redigera
  Tack tack för det tipset, så bra! Har ätit mat där några gånger tror jag, såå gott! Massage och Thaimat
  Kramar

  SVARA
  Josefa skriver:
  25 januari, 2018 kl. 13:49Redigera
  I bеlievе tһis site has some rеallpy eхcellent info for everyone :D.
  ”Nothing great was ever achieved without enthusiasm.” by Rakph Waldo Emerson.

   

  1. Isabelle

   Hej,
   Det finns ett bra ställe som heter hälsoporten på Odenplan, kommer inte ihåg adressen men hon som har massagen heter Sabine å är jättegullig och super bra!
   /Isabelle

   1. Åh perfekt! Tack för tipset!! Kram a

 2. Hej fina du!
  Kanske är lite opartisk men min man är jätte dukig massage och terapeut inom träning och rehab. Nu håller vi ju till i Årsta och Tullinge men han kan även göra hembesök om det passar bättre. Han är van att behandla människor som är inom olika utmanande livssituationer. Vår hemsida är under uppbyggnad är nerlagd under helgen men maila gärna om du är intresserad eller vid fler frågor! Stor kram / Rosanna Gatti

  1. Hej!!!
   Va bra! Så smart med hemmassage. Nu har jag precis bokat en hemmassage, men testar gärna en annan dag.. stor kram A ❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *