Under my umbrella..

Hjärtan,
Idag åkte vi och tog blodprover på morgonen. Corinne vet vart vi är på väg så fort vi åker den vägen, då börjar hon gråta och säga inte stick i fingret.. Hon tar med sig sitt paraply överallt och ”lömmer sig under det” så känner hon sig trygg eller något. När vi väl är inne i provtagningsrummet, är sköterskorna sååå gulliga, så man tycker nästan att det är trevligt att vara där. Corinne små-gnäller lite inne i rummet men när sköterskan väl har stuckit så är hon helt lugn.
Imorgon måste jag sätta klockan tidigt för att hinna sätta emla-plåster några timmar innan vi ska vara på sjukhuset. Själva behandlingen är ”bara” en spruta i lårmuskeln, men eftersom den kan ge en allvarlig allergisk reaktion stannar man alltid 3 timmar efter sticket, så vi får hänga runt på avdelningen. Kanske går till lekterapin och pysslar lite som C gillar ❤️ Vill att min lilla tjej mår så här bra som hon gjort idag, sååå pigg och så glad. Blir lycklig i varenda cell i kroppen och vill att hon ska må så här varje dag ❤️
Efter behandlingen imorgon bokade jag en frisörtid. Jag har inte gjort någonting med håret sen september, så nu är det dags 🙂 får se vad det blir, men antagligen lite ljusa slingor och klipp.
Hörs imorgon, kärlek A

6 kommentarer

 1. Lycka till med sprutan lilla fina dockan❤️Skönt att bli ompysslad hos frisören❤️

  1. Tack Lena ❤️❤️

 2. Har hon inte fått någon ven-infart. CVK eller Port a cath?

  1. Hej Anna,
   Jo hon har en port a cath men den här måste tas i muskeln tyvärr 😞😞😞 stackarn!

   1. Ah, jag har slarvläst. Är själv mamma till en dotter med en tumör. Önskar er all lycka!

   2. alexia

    och jag önskar er.. Usch usch va de små ska få gå igenom ❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *