SUNDAY FUNDAY

s3r
Glad tredje advent,
Idag vaknade C upp med lite högre temp än vanligt så vi blev lite nervösa att det var feber på gång. Feber betyder att man måste ringa till avdelningen på Karolinska, sen blir det akuten minst några timmar innan man får ett rum på plan 12 eller annan avdelning. Hennes temp har varit samma hela dagen så vi hoppas att den stannar där eller sjunker. Skulle hennes värden se dåliga ut imorgon, skjuter de upp hennes högdosbehandling som vi har på tisdag.
Vi tog bilen och skulle handla lite blommor och smått, när vi fick för oss att promenera, så vi parkerade, gosade ner C i vagnen och tog en promenad i kylan, sjukt kallt idag men friskt och säkert bra för henne att få lite luft 😉
Efter kom mina kusiner på kaffe, och efter dem hade vi gäster på middag. Eller gästerna tog med middag, så lyxigt! Våra och deras tjejer hade show efter show och vi hade mysigt med nygjord äppelkaka. Dagen var super förutom att det började brinna i en stor grankvist som vi lagt för nära ett ljus på öppna spisen. Hjälp va snabbt det går, var försiktiga i jul.
Imorgon är planen att vi ska ta blodprover på morgonen, och sen äta frukost hos min svägerska. Kram och glad advent!
alx2al3al4al5

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *