En dag i taget..

Igår hade hon så ont i mun och svalg, massa blåsor som svider. Ni vet själv när man har EN blåsa va ont det gör. Hon har massor 🙁 Hon var hungrig och ville äta, men kunde inte. Dessutom har hon väldigt ont i sin käke som är typiskt för Vincristin, en av de cellgifter hon får. På kvällen fick hon en lite starkare smärtstillande som verkade fungera på blåsorna så hon kunde äta lite. Eller allt hon var sugen på var pepparkakor så det fick bli det ❤️ Så dansade vi med hög musik på rummet och hon var så glad.

Just nu tappar hon hår överallt, hjälp vilken hemsk känsla att det verkligen händer. Vi vet inte om vi ska klippa av det eller låta det falla av, men det är ångest att hitta hår överallt. Vi klipper nog av en del senare idag 😔 Jag beställde hem 15-20 olika turbaner, hårband och söta mössor igår så hon kan känna sig fin och hålla huvudet varm 🙂 Idag firar sjukhuset 1 år så de har gjort fint med ballonger och annat pynt. Imorgon är det behandling igen, 3:e och läkarna vill sätta en sond på henne så vi slipper vara stressade över hennes näringsintag, var starkt emot den till en början, men nu känner jag att jag gör vad som helst så länge hon mår bra. Heja heja lilla starka tjejen ❤️

46 kommentarer

 1. En stor kram till er starka, modiga lilla kampe!!

 2. Lilla gumman ❤❤❤❤

 3. Aleksandra

  Jag gråter…. Starka lilla tjejen! Massa kärlek till er ❤ ❤ ❤ Jag kan inte tänka mig hur det känns att se sitt eget barn lida så mycket. Du är stark Alexia! Styrkekramar från en mamma till en 3 åring tjej.

 4. Stora lilla starka tjejen ❤️❤️❤️❤️

  Jag önskar er all lycka och en massa styrkekramar till hela familjen !

  Jag har eran dotter i mina tankar dagligen även om jag inte ens känner er .

  jag ska be för henne det är det minsta jag kan göra ❤️❤️❤️

  1. Tack Emelie ❤️❤️❤️❤️👼🏼

 5. Lilla hjärtat ❤️ styrkekram 🤗

 6. Lilla gumman, vad stark du ar! Din fina lilla familj likasa! Kan inte forestalla mig vad ni gar igenom men vet du vad? Varje dag, varje timme ar ett steg närmare ogonblicket da detta ar over. Kram till er alla fyra!

  1. Längtar så mkt till den dagen! Vi kommer komma ut starka ❤️🙌🏼❤️
   Kramar

 7. De är så fina, din lilla tjej och hennes syster, och de verkar ha världens bästa mamma! Låter superhärligt med pepparkakor och dans. Hoppas innerligt att lilla C mår mycket bättre mycket snart!❤️

  1. Tack snälla fina du! De är så söta när de vill gosa tillsammans ❤️❤️❤️❤️

 8. Stackars liten😞massor av kärlek till er💜💜💜💙du skulle kunna hitta en bok med en flicka som har super kort hår och läsa den för henne, sen kan du klippa det likadant👍

 9. Önskar SÅ att det fanns något man kunde göra för att hjälpa till.. lilla kämpe ♡♡♡
  Kram

 10. Vet inte vad jag ska skriva 😞 Vilken kämpe hon o ni e🙏🙏 massa kärlek och kramar till er😘🌸💚💜

 11. Isabelle

  ♥️

 12. Hej Alexia! Vad ledsen jag blev att höra om fina lilla Corinne! Men jag är säker på att allt kommer att gå bra, ni är en så positiv och härlig familj! ❤️ Många styrkekramar Therese (från Unilever och inspelningarna vi gjorde för Neutral)

 13. Stor varm kram till er alla ❤️

 14. Hej!
  Har precis börjat läsa din blogg sen några veckor tillbaka. Jag vill bara skicka en stor kram och önskar er all lycka till om man nu säger så. 🙂 har själv fyra barn och kan inte ens föreställa mig hur detta känns.
  Kämpa kämpa kämpa!!!

  // Anna

  1. Tack Anna ❤️❤️❤️❤️❤️

 15. Alexia, håller alla tummar och tår för att det ska bra. Det kommer det att göra. Stor KRAM till helafamiljen!💝💝💝💝

 16. Lilla hjärtat❤️❤️❤️ Varje gång jag kommer in på din blogg hoppas en liten del av mig att jag ska få läsa att hon är frisk, att allt är bra nu. Den logiska delen av mig vet ju att det inte går så snabbt men jag vet att ni kommer att komma dit❤️ På vägen önskar jag er all styrka och kärlek!❤️❤️
  Vill också berätta hur mycket du och ni inspirerar, trots att jag är ny här kan jag redan se hur stark du är och vilken fanstastisk mamma du är! Kramar till hela familjen❤️❤️

  1. Gud vilken fin kommentar!! Det värmer mitt hjärta ❤️❤️🙏🏼
   Längtar tills den dagen jag kan skriva att hon är frisk 🙏🏼

 17. Ni är såna kämpar allihopa! Tänker på er och hoppas C mår bättre snart ❤️

 18. Περαστικα!
  Γερη και σιδερενια! Αγαπη και υπομονη!!!!! Ολα θα πανε καλα!

 19. Mitt hjärta går i tusen bitar varje gång jag läser dina inlägg Alexia ❤️❤️ Vilken fantastisk stark familj ni är. Sänder en massa kärlek och styrka.

 20. Önskar jag kunde trolla för då hade jag trollat bort denna sjukdom och ber innerligt att C ska komma ut ur detta så fort som möjligt❤️Känner inte er men tänker på er och ber en liten bön varje kväll för er🙏

 21. Finaste Corinne ❤️ Du är så underbart go och stark och omfamnad av din fina kärleksfulla familj, vänner och vi som inte känner dig men ändå känner att vi på något sätt gör det. Vi tänker på dig varje dag och skickar all energi och styka vi kan till dig! Vilken fantastisk mamma du har Corinne som sprider så mycket värme och kärlek! En dag väldigt snart är du frisk igen och allt ligger bakom dig och du kan se i spegeln en riktig liten krigare som klarar ALLT! ❤️ Kramar från Hanna och min dotter Lily ( en månad äldre än dig )

 22. Vilket fantastiskt jobb ni gör som föräldrar!! All kärlek till er ❤️

 23. All kärlek till er <3

 24. Fina lilla tjej och starka föräldrar ❤️ Jag tänker på er och skänker kraft och styrka. Så stark hon är eran flicka. Stora kramar från mig och Ebba 🌺

 25. Vill inte att lilla tösen ska behöva gå igenom detta. Kram på er! Snart är hon stark igen!

 26. Lever med dödsångest varje dag i mer eller mindre utsträckning och har gjort sen jag var barn. Och sedan jag själv fick barn för 2,5 år sedan så kan jag känna sån otroligt ångest för att något ska hända honom och att han ska bli sjuk. Jag kan inte ens ana vad ni går igenom nu och jag känner så med dig ❤️ Så otroligt orättvist att ett barn ska drabbas. Man hade gjort allt för att få byta plats. Jag känner inte dig men ni finns med mig i tankarna och jag tror och hoppas att ni ska klara detta och komma starkare ut ut det. Tack och liv för svenska sjukvården och att prognoserna är så goda 🙏🏻 all kärlek till er !!! ❤️❤️❤️❤️❤️

 27. Heja er! Ni är starka tillsammans 💕 Och ännu starkare kommer ni bli när ni går igenom det här och tar er ur på andra sidan! 💞

 28. Kan även tipsa om att gå in på @beckisvonz på instagram. Hon har gått igenom samma resa vad jag förstått (hon dyker upp i mitt flöde ibland) och skriver så fint om sin dotter Noell som är färdigbehandlad i april 2018 ❤️

 29. Kram till dig lilla C och hela familjen! ❤️❤️

 30. <3 <3

 31. Hej!
  Har läst din blogg sedan du väntade Corinne har en dotter som är en månad yngre.
  Vill ge er många styrkekramar och hon är en liten kämpe.
  ♥️♥️♥️

 32. Så smärtsamt att läsa om detta ni måste gå igenom, kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig hur ni har det.

  Har själv en 2,5-åring och pussar och kramar henne med mer närvaro när jag läser om er <3 Du påminner om att man ska inte ta hälsan och livet föregivet <3

 33. Som ni kämpar! Alla styrkekramar till dig och din dotter ❤️

 34. Hej, tycker det är så starkt av dig att skriva om hela denna resan och dela med dig av sakerna som händer! En sak som hade varit interessant var om du började vlogga tex en vanlig dag på sjukhuset! 🙂

  1. Det har jag också tänkt! Ska kolla med personalen vad de säger ❤️❤️❤️

 35. Hej Alexia,
  Massa styrkekramar till er❤️ Vi tänker på er
  Sophia, Spiros, Iacovos och Panagiota

  1. Tack alla underbara ni!! ❤️❤️❤️❤️

 36. Hjärtat går verkligen sönder av att läsa detta. Fina, starka lilla tjejen. <3 Fyfan för denna sjukdom, men oj vad starka ni är! Det finns solsken för henne och för er alla. Tack för du delar. Tusen kramar <3

 37. Sänder en varm styrkekram till er<3

 38. Tusen styrkekramar till er💗💗💗

  1. Kärlek

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *