Status..

Hej fina ni som värmer mitt hjärta, Jag sitter och svarar på era frågor och postar alla svar imorgon. Igår sov C hela dagen och febern var som en bergochdalbana mellan alvedonet. Hennes infektion hade toppen på berget (hoppas vi) och hon fick en bred antibiotika eftersom vi inte vet exakt vad för typ av infektion hon har. Hon har dessutom fått svamp och blåsor i munnen, som är en vanlig biverkning av cellgifterna. Hon vaknade och skrek och grät då och då och såg panikslagen ut för att det gjorde så ont i munnen. Hon försökte dricka sin välling, men kunde inte för att det sved, men så länge hon får kärlek och vi gosar med henne blir hon lugnare. Imorse kom vår vän Jocke med god frukost och gott kaffe. Corinne sov, och vi tre åt och hade det mysigt. När hon vaknade var hon fortfarande trött och hade ont, men hon var inte lika dålig som igår. Framåt lunch ville hon leka i lekrummet och piggade på sig lite. Varje gång hon känns bättre blir jag så lycklig, jag vill bara se henne som vanligt. Eventuellt ska hon få näringsdropp under natten eftersom hon inte ätit på flera dagar. Kanske pga blåsorna, kanske pga infektionen.. Jag hoppas att hon bättrar på sig till imorgon ❤️ kram A

21 kommentarer

 1. Isabelle

  Om jag kunde skicka styrka som kunde påskynda corinnes återhämtning och tillfrisknande skulle jag MED ALL MIN KRAFT slååååå ut det. Har kommenterat till dig tidigare på Instagram och jag känner inte dig och inte du mig men det som händer i ditt liv har liksom skakat om hela mitt liv just nu. Jag gråter och gråter och ber ber ber beeeer för corinne och tänker på er mycket varje dag. Ni har på något vis fastnat hos mig och jag måste få berömma dig för din otroliga styrka och ditt sätt att dela med dig. Jag BEUNDRAR DIG och din styrka tror jag sträcker sig åt många håll. Jag ÖNSKAR verkligen att corinnes tillfrisknande går snabbt och hennes återhämtning blir smärtfri. Tänker på er mycket mycket mycket mycket.

 2. Håll ut, det blir bättre…❤️

 3. Med Guds kraft kommer allt bli bra

 4. Starka vackra människa! Vilka kämpar ni är, går ej att föreställa sig vad ni går igenom.. 😔
  Massa styrka och kärlek till er! ❤️

 5. Det gör så ont i hjärtat att läsa att Corinne blivit så dålig av behandlingen. Hoppas verkligen att det vänder snart! 💔😢

  Kommer hon ha det såhär under hela behandlingen, eller blir man liksom ”van” eller mer ”härdad” av medicinen med tiden? Eller kanske att man inte behöver gå på med lika täta intervaller eller med samma styrka när man ser att man börjat svara på behandlingen?

  All min kärlek och styrka till er. Tusen kramar ❤️

 6. Undrade samma sak som Anna ovan. Mitt hjärta sprängs av smärta när jag tänker på att hon ska ha så ont. Går det inte att lindra blåsorna? Fan va jag ska skänka pengar till Barncancerfonden. Tänker på er så himla mycket!

 7. ❤️❤️❤️🙏🏻 vi ber för att du ska bli bättre fina Corinne. All kärlek finaste ❤️

 8. Caroline

  Kärlek till er ❤️

 9. Hej Alexia!

  Jag kom in på din blogg av en slump… och vänta nu, ”henne har jag gått i skola med”, tänkte jag. (Bromstensskolan)

  Hur som, jag är så otroligt imponerad av hur du förhåller dig till din dotters sjukdomstillstånd (stark och fokuserad) men också tillåter dig vara ledsen och orolig. För mig som sjuksköterska så är det tydligt att du tar till dig informationen kring behandling, biverkningar och annan information på ett helt utomordentligt sätt.

  Kort sagt, vilken tur Corinne har en så fenomenal mamma (och familj!). Jag önskar er all lycka till i allt detta!

 10. Åh vad jag hoppas att hon får må bättre 💔❤️

 11. Anna-Maria

  Cancer känns som ett hemskt lotteri där ingen är skyddad. Att barn drabbas är överjävligt. Jag gråter med er och skickar all styrka, mod och kärlek till er! Det här kommer bli bra! Lilla fina tjejen kommer bli frisk och ni kommer resa snart igen!

 12. Lilla Corinne hon är en riktig krigare och har berört så många hjärtan lilla fina tjejen. Håll ut och kämpa på finaste ni. Hon får den bästa vården man kan tänka sig och snart e denna mardröm ett minne blott. Skickar massa kärlek och styrka till er ❤️❤️❤️

 13. Mitt hjärta går sönder, stackars lilla starka Corinne! Tur hon har er vid sin sida! Önskar att jag eller nån bara kunde få henne frisk, inte behöva genomgå allt som ska och måste! Vill bara komma och krama er alla! Ni är så fina och starka så det går inte att förklara med ord! Heja er och vi finns med er hela tiden och jämt! Ni klarar det här! Hoppas droppen gör henne starkare och mer pigg så hon Bill äta mer och blir friskare fortare från blåsor etc! Kämpa älsklingar ❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Tänker på er jämt!

 14. Finaste ni!
  Alexia, det är overkligt det som ni behöver gå igenom nu…
  Jag gråter för er och försöker skicka så mycket mental styrka och kärlek jag bara kan. Finaste Corinne…
  All kärlek till er!

 15. Söta lilla C. Hoppas att hon snart orkar busa lite igen. ❤️

 16. Styrkekramar till er ❤️

 17. Skickar all styrka i världen till er o er lilla gumma 👸🏼🤕! Fy tusan för denna hemska sjukdom 😡👎🏼! Hoppas att hon piggar på sig o att munnen känns bättre snart så hon kan äta o dricka med mer aptit o glädje 🙏🏼💗! Tänker på er hela familjen ❤️💗💕!!!

 18. Aleksandra

  Lilla hjärtat!❤ 😞😞😞 Skickar positiva tankar till er! Hoppas att dumma cancer försvinner snart!👊👊👊

 19. Kolla upp om hon kan få bedövningskräm (sprutas in i munnen och lägger sig som en skyddande hinna över blåsorna) innan hon ska äta så att hon slipper smärtan ett tag i alla fall och kanske kan få i sig lite näring.

  Håller tummarna så himla hårt för att det ska gå bra för er!

 20. Gabriella

  ❤️❤️❤️❤️ ber för er

 21. Styrkekramar ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *