Frågestund

Jag har märkt att ni är fler nu som kikar in på bloggen och vill följa Corinne och vår resa mot ett friskt liv. De två senaste veckorna har hela min blogg främst handlat om hennes sjukdom, men det är så klart långt ifrån vad jag bloggade om innan. Vill ni veta någonting annat? Kanske har ni andra frågor om hennes sjukdom? Jag tänkte vi kunde köra en frågestund så jag kan lära känna er mer och tvärtom. Kör på? Jag har tid över nu att svara eftersom att hon sover nu när hon mår dåligt. Kärlek till er, Alexia

37 kommentarer

 1. Hej vackra och starka du, så kul med frågestund – även om den uppkommer pga allt annat än kul anledning.

  1. Hur gammal är du?
  2. Hur gamla är Naomi och Corinne?
  3. Kommer du och barnens pappa att variera vem som bor på sjukhuset med C eller håller man sig till en förälder behandlingen igenom?
  4. Talar du grekiska? (Rätta mig om jag har fel i att du har rötter i Grekland)

  Så fint att få följa er resa, både innan och under! Massa, massa styrkekramar<3

 2. Hej har länge följt din blogg och älskar sllt du skrivit om dina tjej så när jag läste detta om C blev jag helt förstörd. Vi känner inte varandra men det känns som att jag känner C för att jag följt bloggen sen hon föddes. Och hon e sååå söt tjej så egen❤️Jag har själv två flickor så man blir väl känsligare. Förr gick jag in någon gång i veckan nu hår jag in hundra ggr om dagen för att se så hon mår bra😞jag undrar några saker: när vet ni när cancerb är borta? Vad innebar det att hon inte hade cancer i benmärgen? Om du orkar kan du berätta lite i detalj om hennes sjukdom? När kommer hon börja må bättre ?

 3. Hej! Jag hittade din blogg genom Forni som skrev om lilla Corinne <3 Sedan dess har jag varit in här flera gånger om dagen! Jag har gått igenom arkivet till i våras och är förälskad i din blogg. Du måste ärligt talat ha den snyggaste klädstilen jag någonsin sett, jag blir såå inspirerad av dig! Och självklart vill jag läsa om Corinnes resa mot ett friskt liv, skickar all min kärlek till henne <3

  Jag har några frågor också!
  – Vilken butik/märke köper du helst kläder ifrån?
  – Ditt bästa skönhetstips?
  – Hur ser du på kost och träning? Tränar du? Hur äter du?

  Tusen kramar till dig och fina Corinne

 4. Hur sminkar du dig till vardags?

 5. Hej

  Vill bara börja med och säga att su är grym o du sprider så mkt glädje, ja är säker på att allt kommer gå bra🙏👊 hur länge innan va c sjuk? Var de bara feber ? Tänker på er

 6. Hej! Du och dina barn är supervackra.

  Som invånare i en av Sveriges mindre storstäder upplever jag ofta att det finns en stor hets i Stockholm kring ”det personliga varumärket”. Din blogg verkar ha haft ett väldigt stort fokus på yta tidigare, men nu blev det helt plötsligt mer ”äkta”. Synd att det ska kräva sjukdom. Missförstå mig inte- jag är superintresserad av kläder och mode! Det känns bara som att det blir så otroligt mycket samarbeten och photo ops hela tiden. Hur reflekterar du kring det livet nu när du på sätt och vis halkat ur bubblan?

 7. Hur började ni märka att något var fel? Och vad var det ni reagerade på?
  Kram fina ni! ❤️❤️❤️❤️ Ni är riktiga kämpar!

 8. Caroline

  Jag vill bara att eran lilla corinne blir frisk. All kärlek till er. Mitt hjärta går sönder av att veta att hon är sjuk även om jag vet att prognosen är bra! ❤️❤️❤️❤️

 9. När fick ni veta om Corinnes sjukdom? (Hur gammal var hon) och hur fick ni reda på det/märkte det?

  <33

 10. Hej!
  Jag har väl ingen direkt fråga utan vill bara säga att du är underbar! Att du orkar! Mitt hjärta brister då jag läser din blogg för min största skräck är att mina barn ska bli allvarligt sjuka. Mina barn har alla krupp och förkylningsastma vilket räcker för mig😕 Många kramar och styrkande tankar till er alla!

  1. Tack Tessan!! Dina ord värmer mitt hjärta 🙂
   Stor kram till dig

 11. Katarina

  Jag sporadiskt varit inne på din blogg innan men fastnade först i samband med C sjukdom och innerligheten som lyste igenom då. Själv är jag ensam med en 4 åring. Och egen företagare. Har tänkt mycket mycket på hur jag själv klarat av att hantera en sådan här situation.

  Hur har du löst det/funderar på att lösa det praktiskt med jobbet och lanseringen av dina pälsar i samband med allt detta? Såklart en underordnad sak i det hela. Men för mig som är ensam med barn och egen företagare (ensam i bolaget) blir jag livrädd över hur utsatt jag är om något skulle hända. Då försvinner min försörjning i ett svep. Prioriteringen är självklar. Men ändå. Tanken. Det svindlar.

 12. Vill bara säga att jag tänker på er och er kamp mot Corinnes sjukdom och skickar all styrka jag kan. Önskar av hela mitt hjärta att hon ska bli frisk så snart det bara går, kram.

 13. Jag vill bara säga att du är en sann kämpe Alexia! Du håller ihop det i en sådan situation då de allra flesta skulle gå i tusen bitar. Det är din energi som kommer smitta av sig på lilla C och ni tillsamans kommer klara det.

  Kan ni så här i efterhand ”förstå” att hon hade cancer långt innan diagnosen kom? Eller vilka var dom första symptomen? Vad säger läkarna att det beror på?

  Styrkekramar ❤️❤️❤️

 14. Har läst din blogg sedan Corinne föddes, fick min dotter en vecka senare. Blev så ledsen (grät typ hela kvällen) för att detta drabbat henne. Men samtidigt tror och vet jag att det kommer gå bra för henne. Ni är så fantastiska. Och du är en helt fantastisk mamma. Wow. Jobbar som specialistsjuksköterska (är mammaledig med dotter nr 2 nu) på KS Solna och blir så glad av din positiva upplevelse av vården, verkligen! Undrar inget egentligen, utan vill mer förmedla att vi tänker på er och skickar massa massa kärlek! <3

  1. Tusen tack Jenny för din kärlek! Jag känner mig trygg här med alla fantastiska människor 🙂
   Stor kram

 15. Era inlägg hugger i hjärtat men jag är glad att ni delar med er. Nu är det ja ske för tidigt i processen men jag undrar ändå om det är nåt särskilt vänner och bekanta har gjort bra sedan det här startade för er.
  Hur vill ni/vill ni inte bli bemötta av omgivningen? Kanske nåt exempel

  Massor av styrkekramar till kämparmamman och superstarka barnen (ja båda såklart!)

 16. Hej!
  Har nyligen börjat följa din blogg och du berör verkligen, jag själv har en liten dotter och mitt hjärta brister varje gång jag läser dina inlägg. Jag beundrar dig för att du är så stark! Jag tänker på er och ber för att lilla C ska bli bra igen❤… till min fråga, hur märkte ni att hon var sjuk? Vad var dem första symtomen? Kram

 17. Hej!
  Jag vill skicka många kramar till er familj. Min pappa hade leukemi när jag var liten. En tuff period, men gud så stark vi blivit! Vissa dagar är jobbigare än andra, men för varje dag som går, desto närmre kommer ni till målet! Följer er och det glädjer mig att se er så starka och gör det bästa av situationen. Kram

 18. Sophie Lilja

  Hej vackra ni!
  Vilka kämpar ni är, tänker på er ofta och ber för er ❤️ Ni är sanna krigare, detta kommer ni klara er igenom ❤️

  Fråga 1.
  Om du vet något om eller frågar läkarna. Jag tänkte på det här med cellgifter, hur starka dem är och hur det är med er som förälder som är runt omkring det. När ens barn behandlas med cytostatika och dennes mamma skulle vilja bli gravid under tiden, hur funkar det? Går det? Finns det några risker för fostret då man är i ”kontakt” med cytostatika. Speciellt de första veckorna när man inte vet att man är gravid.

  Fråga 2.

  När cytostatika utsöndras, är det farligt t ex för dig som förälder att få urin på dig, får du i dig cytostatika?

  Tusen tack för en superbra blogg ❤️❤️❤️
  Heja heja er, håller alla tummar och tår för vackra lilla C ❤️ Kram på er

 19. Hej, Jag har också läst din blogg väldigt sporadiskt tidigare men aldrig funnit något djup. Bara mat och kläder. Sedan C blev sjuk känns det mer äkta och genuint och nu har jag börjat följa dig. Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att lilla C blir helt återställd snart. Gör ont i mammahjärtat. Stor kram

 20. Vill oxå bara säga wow du är grym!!! Och blev så ledsen när jag läste dit inlägg att C va sjuk.. och jag har följt dig sen C låg i din mage då jag har en tjej född april -15. vill oxå bara förmedla att vi tänker på er och massa kärlek till er!!!!!! Kramar a

 21. Sophie+Lilja

  Vet inte om mitt inlägg skickades? 🙁

 22. Hej!
  Jag undrar om C är medveten om att hon och hennes ‘historia’ blir publicerad på internett och att människor följer det som händer? Det är inget jag lägger någon värdering i, utan jag är bara nyfiken.
  Massa styrkekramar!

 23. Sara Andersson

  Hej!
  Först vill jag säga att du är så stark som mamma. Otroligt imponerad.
  Jag undrar hur förskolan har reagerat? (För barnen går på förskola va? Tror ja har läst det)
  Intressant och veta då jag är förskollärare.
  Vad gör de för att hjälpa?
  Har det hälsa på C o familjen?

  Önskar C blir bättre snart.
  Kram 🙏🏻❤️

 24. Sara+Andersson

  Hej!
  Vet inte om min förra fråga kom fram
  Först vill jag skriva att du är otroligt stark
  Som mamma. ⭐️ Imponerad.
  Jag är förskollärare.
  Undrar lite hur förskolan har reagerat?!
  Vill de hjälpa till?
  Har det besökt C för att hålla kontakten?

  All lycka till C ❤️ Kram

 25. Hej, jag är ny läsare här på bloggen, hittade hit via Margaux blogg.
  Har en son i samma ålder som Corinne och jag kan inte ens föreställa mig vad du/ni måste gå igenom som föräldrar iom sjukdomen. Tycker dock utifrån det du berättar är oroligt starka (vilket man nog måste bli) och det är otroligt inspirerande att läsa om även om det är sorgligt. Det ger lite perspektiv på livet över vad som faktiskt betyder något! Skulle du kunna lägga upp som en liten presentation av dig själv nu när vi är flera nya som läser om du känner att du hinner 😊 hoppas allt vänder snart för er lilla flicka!

 26. Hej! Jag är ny här. Skänker er tankar varje dag och önskar att ingen ska behöva gå igenom det ni gör nu. Det är min mardröm.

  Hur gick det till innan hon blev sjuk? Hur upptäcktes allting? Jag såg att du skrev att hon hade en knöl? Kände du på dig att det var något? Mådde hon dåligt?

  Man går runt och är så rädd för detta. Njuter och är tacksam varje dag för att få vara friska, så viktigt att inte glömma och inte ta för givet. Önskar er all lycka och ska följa er resa! Tror verkligen på er! Stor kram

 27. Hej Fina och starka duu! Jag är så nyfiken över relationen till C’s pappa? Är han fortfarande med i bilden? Är ni tillsammans? Är han delaktig nu under alla dessa sjukhusvistelsen eller roddar du i allt själv? Kämpa på ⭐️ #fuckcancer Kram i massor

 28. Nicole Josefine

  Hej! Har egentligen ingen fråga utan vill bara skicka en liten styrke-kram. Jag brukade titta in här någon gång i veckan och läsa dina inlägg då jag tycker att du har sån fantastisk stil samt kombinerar stil och mode med härliga familjeinlägg, nu däremot gör jag som många andra och tittar in dagligen för å se hur det går för Lilla C. Att något sånt här ska hända ett barn är bara så fruktansvärt orättvist.. Min storebror fick Leukemi staxt före sin 18års dag (han är 35 idag och har idag två friska underbara barn). Så jag vet av egen erfarenhet hur tungt det är för familjen.. Jag var 11 när han insjuknade och glömdes bort lite (klandrar absolut inte min mamma då hon var ensamstående med 3 barn och var tvungen att bo på sjukhuset) därför var det så fint att läsa att N får så mycket stöd hon med!
  All kärlek och styrka till er, ni är superhjältar allihop!

 29. All styrka till er! hittade hit av en slump då jag sett en fin bild i mitt Instagram-flöde.
  Min och alla andra föräldrars mardröm har ni hamnat i 😔
  Beundrar ditt lugn och att du verkar så saklig. Får ni föräldrar bra stöttning av exempelvis kuratorer? Hur pratar ni om detta med storasyster? Ta hand om er 🙏🏻❤️

 30. Hur mår Naomi? Har ni förklarat för henne att Corinne är sjuk och att ni måste vara på sjukhus? Hur har hon tagit allting?

  Massa kramar och styrka till er ❤️❤️❤️

 31. Som jag grät när jag läste första gången om din c jag vill bara hon snart blir frisk jag har en dotter i samma ålder varje dag hoppas jag höra en bra nyhet från att hon mår bra/bättre

 32. Som jag grät när jag läste första gången om din c jag vill bara hon snart blir frisk jag har en dotter i samma ålder varje dag hoppas jag höra en bra nyhet från er att hon mår bra/bättre kram du är en fantastisk stark mamma

 33. Får ni samma rum hela tiden? Packar ni hem er varje gång? Hur ser rutinerna ut?

 34. Hej! Skär i hjärtat att barn ska få gå igenom detta. ❤❤

  Jag kanske har missat men vilken form av leukemi har hon?
  Styrketränar till er!

 35. Har ni ett eget rum? Lämnar ni saker där? Bor hela familjen där? Hur ser de närmsta tiden ut?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *