Drömmer mig bort..

I dag drömmer jag mig tillbaka till vår underbara sommar. Hela kvällen igår låg jag och tittade på bilder och filmer på lilla C, sånt charmtroll hon är! Jag ser framför mig hur vi kan resa igen tillsammans när hon mår bättre. Jag försöker vara positiv i mitt tankesätt kring allt som händer med Corinnes sjukdom, för jag vet hur stor inverkan tankarna har på oss och hur vi mår. Mitt psyke är starkt, även om jag senast idag bröt ihop när hon sov bredvid mig. Att skriva till er här på bloggen är verkligen terapi för mig, och alla era kommentarer här och på instagram ger mig så mycket energi, tusen tack ❤️

12 kommentarer

 1. Det här kommer att gå bra, jag känner det på mig❤️❤️❤️

 2. Snart är ni ute och upptäcker världen tillsammans, igen. ❤️

 3. Du är fantastisk stark. Vilken otrolig mamma du är! Ni kommer resa tillsammans igen, många många gånger!

 4. Hejjar på er! Stor kram!

 5. Hej Alexia,

  Vad oerhört jobbigt för er, jag lider verkligen med er. Vet precis hur det är för vår son Lex avslutade sin behandling i april i år ( T-cell All högrisk). Hans blogg heter lex blir frisk om du vill läsa.

  När det var som mörkast bestämde vi att vi måste ha något att se fram emot. Sagt och gjort bestämde vi att när behandlingen var över skulle vi åka till Hawaii hela familjen. Om en månad åker vi!
  Styrkekram från Annica

  1. Åh va glad jag blir för er! Underbart och va stark han är ❤️🤗
   Jag ska sätta upp en lista på drömmar som vi ska bocka av när hon är frisk. Kramar och grattis

 6. Hon ser ut som en liten prinsessa!

 7. Från en mamma till en annan! Detta kommer att gå bra! Det mesta finns det behandling och medicinering för idag! Va stark! Ni kommer att komma ut och upptäcka världen snart igen! Heja dig och C!

  1. Tack Frida! Jag är säker, hon är en kämpe! Jag måste ta en dag i taget och lära mig hur hon reagerar på behandlingen, så jag känner mig mer förberedd nästa och nästa och nästa gång.
   Stor kram!!

 8. Full fart framåt, det är det som gäller!❤️

 9. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 10. Sänder styrkekramar till er<3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *