Bakslag

Gud vilken underbar dag vi hade igår när vi fick komma hem från sjukhuset. Vi åt middag, fixade med tvätten, jag stekte pannkakor som Naomi skulle ta med sig till utflykt idag, och livet kändes som vanligt för en stund. Tjejerna var så glada och C sov väldigt bra i sin säng. På morgonen kände vi dock att det var något med henne. Hon lutade sig mot soffan och ville inte gå. Jag fick bära henne och hon halvsov i min famn fast hon nyss vaknat. Av cellgifterna kan de få väldigt ont i benen och nerverna, så hon hade säkert ont när hon gick. Jag tog tempen och hon hade feber 🙁 De är väldigt noggranna just med feber när de behandlas med cellgifter eftersom de inte har något immunförsvar. Speciellt den första månaden när de inte har hunnit bygga upp några friska vita blodkroppar så åker de lätt på infektioner. Vi skulle egentligen bli utskrivna idag, men nu blir det ytterligare några dagar med uppsikt och antibiotika. Heja heja C ❤️

42 kommentarer

 1. Tänker på er och sänder massa positiv energi till er❤️❤️❤️Hoppas hon blir bra väldigt fort 🙏Kärlek till er

 2. ❤️❤️❤️

 3. ❤️ Kram

 4. ❤❤❤❤❤

 5. Alexandra

  Många kramar!

 6. Hejja er alla! <3

 7. 💖💖💖

 8. Vi ber för er! ♥️

 9. Tänker på er❤️

 10. Lilla flicka, du finns i mina tankar. Sänder över massor med energi!

 11. Styrka och kärlek 💜💜💜💜

 12. Tänker på er

 13. ❤️❤️❤️

 14. Hejar på er för allt vad jag är värd!! Styrkekramar till er alla!❤️

 15. Fröken+K

  Lilla hjärtat, vila dig hos mamma. 💜 Skönt att läsa att ni fick lite vardag med pannkaka o tvättbestyr iaf. Många kramar till er alla.

 16. Hoppas ni snart kan få komma hem och få några ”vanliga” dagar igen. Hjärtat gör ont när du beskriver biverkningarna, stackars liten, måste vara så tufft för er att se henne dålig. Vi är många som tänker på er. Min kompis fick leukemi som liten och idag är hon 40 år och snygg som attan och mamma till ljuvliga ungar. Sjukdomen var en hemsk och fruktansvärt jobbig parantes i hennes uppväxt, men tack och lov bara en parantes. För varje dag som går närmar ni er tiden då detta hemska är över.

 17. ❤️❤️❤️

 18. Åå lilla gumman!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

 19. ❤️❤️❤️❤️❤️

 20. Lilla hjärtat! Sänder så mycket kraft och kärlek jag kan!

 21. Josefine

  ❤️

 22. ❤❤❤❤❤❤❤❤

 23. Hoppas allt gått bra. Fick själv ”cytostatikafeber” efter mina behandlingar dvs ingen infektion. Hade oxå väldig värk i benen men det minskade efter ett par behandlingar. Håller tummarna att det blir så för din dotter oxå. 💖

  1. Åh tack Camilla, det låter på läkarna som att denna feber var ”väntat” och att många får den i samband med behandlingen.
   Tack snälla du, Kramar A

 24. Alexia, massa pepp till er! Tänker på lilla C så får antibiotika och har ett svagt immunförsvar. Kolla med läkarna om det är okej att ge henne probiotika under tiden. Det är ju bra bakterier som gynnar försvaret och nu när medicinerna slår ut allt kan de va bra att ge henne som tillskott. Ett litet tips för hennes tarmflora, som stöttar hennes kropp.

  1. Bra tips! Ska kolla det direkt! Jättebra 🙂 På helgerna får hon någonting för immunförsvaret, men probiotika är bra att ge hela tiden.
   Tack!
   Kramar

 25. Mammahjärtat mitt gråter … Skickar all kärlek och styrka till er! Tack för att du låter oss ta del av detta. Vi håller er i handen … <3

  1. Tack Anette för din kärlek, kramar Alexia

 26. Har precis läst din blogg för första gången och mitt hjärta brister. Har själv två små tjejer så jag kan bara ana hur rädd och förtvivlad du är. Jag tänker på er och skickar all kärlek och styrka jag kan!! Jag längtar till den dagen du får skriva att, nu äntligen är hela familjen frisk och att ni gått stärkta ur det hela. Jag ska följa er resa och säg till om vi läsare kan göra något för att stötta er. Kramar!

  1. Tack snälla för din kärlek. Jag är rädd, och den här första månaden är så intensiv med allt vad leukemi innebär. Så många frågetecken och känslor som strömmar genom mitt huvud varje dag. Men, för hennes skull så är vi lugna och så vanliga som det går så får man hantera sina egna känslor när tiden kommer.
   Stor kram A

 27. Styrkekramar❤️❤️❤️❤️

 28. Hej. Känner så väl igen mig i ALLT du skriver. Har själv en nu 4 årig son son fick sin Leukemi-ALL diagnos 30 juni 2016. Hur hemskt det än låter men det blir en vardag till slut. Man vänjer sig vid alla mediciner, att se sitt barn försvinna iväg i drömmarnas land under narkos, alla nätter på Barn12, ett skåp fullt med mediciner, ständig rädslan för ALLT.

  Familjerna och barnen på Barn12 har en speciell och oftast fin relation. Vi är många som stöttar.

  Kämpa, andas och glöm inte bort dig själv i allt!!

  1. Skönt att det finns så många som stöttar och vet allt bättre än jag.
   😔 gud det känns som dessa år kommer att ta en evighet, vi har ju precis börjat. Tack för stöd ❤️❤️

   1. Simone

    Det finns några grupper på Facebook där vi stöttar varandra. En för oss som tillhör Barn 12 (barn 12 NKS / Q84) och en för Leukemi (barn med akut lymfatisk leukemi ALL). Mycket bra info och stöd i dessa grupper.

   2. alexia

    Ok, vad söker jag på?
    Tack

 29. Magdalena

  All styrka till er, du har en ängel på bilden, i ditt hår. Hoppas den alltid är med er! 😇🙏🏼

  1. Wow! Har inte sett den, nu började jag gråta. Så vackert, hoppas det är vår skyddsängel 🙏🏼❤️ kramar

   1. Magdalena

    Det tror jag Absolut att det är!🙌🏼

 30. Hej. Jag har en son på 4 år som också behandlas för Leukemi-all (intermidiär risk). Vi har levt i denna vardag i 1.5 år snart. Känner så väl igen mig i det du skriver. Så mycker som händer på en gång!! Familjerna på Barn12 får ofta en väldigt fin relation. Kämpa, andas och ta timme för timme. Allt detta blir en vardag så småningom (hur absurt det än låter).

  1. Åh 😔😔 så overkligt! Jag vill bara att hon går igenom det här så smärtfritt som möjligt.. hur går det för er? ❤️❤️❤️

 31. Lilla hjärtat <3 Tänker på er.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *