Förbereder oss för 2:a behandlingen

Hej från vårt andra hem,
Nu går äntligen medicineringen med tabletterna bättre. Jag ändrade taktik för några dagar sen och ger henne medicinen helt själv. I början försökte vi smuggla i yoghurt, chokladpudding, glass, Risi frutti och allt annat i den konsistensen som vi kunde komma på. Problemet blir att hon vägrar äta allt tillslut för att hon tror att vi lurar i tabletter överallt. Nu håller jag fast henne och sprutar ner kortisonet långt ner i gommen, så hon sväljer direkt. Den smakar vidrigt, men hon har förstått att det inte är någon ide att göra så mycket motstånd så detta går faktiskt bäst hittills.
I dag har vi träffat clowner, lekt nere på lekterapin och gjort massa pyssel och varit med på sångstunden. Tur att lekterapin finns. Jag, Mike och pappa får minst lika mycket terapi som Corinne idag. Finns så mycket kul att måla och pyssla med. Naomi var också nere en timma efter förskolan med syskonstödjaren som är så gullig.
Jag ställer just nu om mitt psyke för morgondagen när det är dags för nästa cellgiftsbehandling. I dag när vi hade möte med läkarna kom jag på mig själv när jag för några sekunder undrade varför hon pratade om alla de här sakerna med oss. Min hjärna hann inte med verkligheten, det här är vår verklighet nu. Det känns fortfarande som en dröm ibland. Vi vet ju fortfarande inte vilka biverkningar hon kommer att få, och det är det jag är så rädd för. Jag hade önskat att läkarna sa, det här kommer att hända. Inte så diffust som det är nu, alla barn reagerar olika och de kan inte säga hur Corinne kommer att må.
Imorgon väcks vi för att duscha inför sövningen som förmodligen kommer att vara vid 10-tiden. De ska då spruta in cellgifter i hennes benmärg, och när hon vaknar får hon en annan i hennes drop. Om allt känns bra när hon vaknar och behandlingen är klar, kan vi få åka hem redan imorgon eftermiddag/kväll eller onsdag morgon. Vi kan inte göra så mycket mer än att ta en dag i taget och stötta vår lilla tjej. Håll tummarna för oss! Kram A

20 kommentarer

 1. Ber för henne ♥️🙏

 2. Massa styrkekramar till er!! ❤️

  1. ❤️🙏🏼

 3. Gabriella

  Åh härliga Alexia. Tänker på dig och din familj varje dag och tycker ni är så fina. Hoppas att allt går bra för er. Kramar Bella

  1. Tusen tack Bella 💫🙏🏼❤️

 4. Kommer tänker på er imorgon och ber för er xxx

 5. 🙏🏾❤❤❤

  1. ❤️🙏🏼

 6. Fy så nervöst, håller alla mina tummar och tår för Corinne imorgon och tänker så på er ❤️❤️❤️

 7. All kraft till er. Ni är otroliga kämpar. Två tips om flytande medicin som smakar illa. Låt barnet blanda dosen med oboypulver till det blir en gegga. Sen äta upp. Funkade på vår son som var helt panisk vid medicin. Om ni behöver ta kåvepenin någon gång är bra tips att Coca cola är det enda som maskerar smaken. Blanda ut och låt barnet dricka under en stund framför TVn exempelvis. Obs att inte blanda ut med mer än hon klarar dricka upp. Men fungerar det att ge utan maskera smaken är det såklart väldigt skönt!

 8. Åh lilla fina tjejen!!!!! SKICKAR ALL KÄRLEK TILL ER!!! Hon ser så tuff ut, och du stark ❤️❤️❤️ Ni kommer klara det oavsett biverkning men jag förstår din rädsla med att vara ovetande!!! Önskar jag kunde göra nåt, önskar att hon var frisk!!! LYCKA TILL IMORGON och jag tänka på er extra så ni får massa styrka 🍀🍀🍀❤️❤️❤️ Heja er❤️❤️❤️🍀🍀🍀

 9. Massa Styrke kramar till er alla o en xtra till er lilla krigare ❤

 10. All styrka till er! Jag tänker lite extra på er imorgon! Kram <3

 11. Håller alla tummar jag kan hitta! Miljoner kramar till er!

 12. Styrkekramar till er<3

 13. Tänkt på er hela morgonen, styrkekramar till hela familjen lite extra idag!❤️

 14. massa styrkekramar till er fina lilla tjej och till hela familjen !! Jag tycker ni är fantastiska och starka. ta hand om er !

 15. Mina tankar är med er dagligen, flera gånger varje timme. Jag skickar all kraft jag kan uppbåda!

 16. Håller alla tummar o tår att hon kommer att må ”bra” efter behandlingen ✊🏼✊🏼✊🏼! 👸🏼💕💗❤️

 17. Alxia, Corinne och hela familjen, tänker på er och skickar all styrka jag har. Det slår mig hur starka ni verkar att vara. Det som lyser igenom är kärlek. Har också en liten flicka som är sjuk och har ett nedsatt immunförsvar och är så otroligt tacksam för den svenska vården. Härligt att läsa att ni också verkar att få ett fint bemötande. Kram Emmelie

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *