Permission

Hej fina,
Igår rullade allt på som vanligt på sjukhuset. Vi får mycket besök och hjälp av nära och kära så dagarna går ändå ganska snabbt. Många tror att vi är helt isolerade på avdelningen, men de är väldigt positiva till besök, så länge ingen har någon form av infektion såklart. Igår var första dagen de tog bort hennes drop så vi slapp den jobbiga ställningen, så skönt att hon kunde springa och leka fritt. Michaela kom och hälsade på oss igår så vi fick lite kvällsmys. Sen hade vi en helt ostörd natt, alltså helt utan blodprover och kontrollen – vi sov som två stockar! Naomi har ju varit magsjuk, så Mike har varit här på dagarna och sen åkt till mina föräldrar och sovit med Naomi. 

Hennes värden såg bra och stabila ut idag så de kopplade bort hennes slangar på bröstet och lät oss få lite egentid, lyx! Det går väldigt smidigt och känns ingenting för henne när de tar bort och sätter på hennes slangar. Under den här veckan har hon inte varit ledsen en enda gång, är det inte fantastiskt. Hon accepterar att sköterskorna tar sina prover, blodtryck och grejar – hon säger ingenting!! Att hon är så lätt och glad gör så klart saken mycket lättare för oss. Hade allt varit en kamp med mycket gråt, hade jag nog mått mycket sämre och tyckt synd om henne hela tiden.

Idag fyller Mike 31 så han och Naomi fixade födelsedagsfrukost på sjukhuset innan vi åkte hem. Sååååå underbart att komma hem efter över en vecka på sjukhuset. Corinne och Naomi har fått så mycket leksaker och vi har hela huset fullt av blommor, tack alla ni som skickat grejer till oss och tack igen för alla meddelanden jag får från er om att ni tänker på oss och skickar styrka till C ❤️En väldigt fin present som alla vi fyra fått, var ett varsitt armband som Sebastian och Fabian, två bekanta till Mike hade skickat. De har ett community för cancerkämpar – warOnCancer.com där de säljer de här fina armbanden, och har ett forum för de som drabbats av cancer. Ett Facebook för cancersjuka, heja dem!

Nu har vi nyss kommit tillbaka till sjukhuset efter middag hos svågern, så mysigt att få ha en vanlig kväll och härligt att se att Corinne är precis som vanligt. Tiden på sjukhuset står stilla så det kändes underbart att få komma ut och få lite annan luft och bara tänka på annat. På tisdag har Corinne sin nästa cellgiftsbehandling och ska sövas igen 😔 det känns så overkligt när jag skriver det och jag kan inte förstå att hon faktiskt har cancer. Om behandlingen går lika smidigt som förra gången kanske vi får åka hem lite tidigare, hoppas det, skönt om livet kan gå framåt så normalt som möjligt. Nya tag imorgon vänner, kärlek A ❤️

22 kommentarer

 1. Vad superfina ni är och härligt att allt går som det ska! Håller alla tummar och tår för er😍

  1. ❤️❤️❤️

 2. Så skönt att ni fick komma hem en liten stund.

 3. Caroline

  Skönt att få komma ur sjukhusbubblan ett tag. Kramar och grattis till Mike! 😘

  1. Tack snälla ❤️

 4. Ber till gud för allt ska gå bra ! Gud välsigne er!

  1. ❤️❤️❤️

 5. Ville bara skicka lite kärlek och styrka till er allihop 💕💕💕

  1. Tack Krista ❤️❤️❤️

 6. Jag ville bara skicka kärlek, styrka och kraft och säga att jag tänker på er!!

  1. Hej Carin, tack för din kärlek ❤️❤️❤️

 7. Duktig tjej😍 Jag tänkte på er när min 3 åring skulle ta blodprov häromdagen. Hon skrek och slet sig så mycket att sköterskorna fick hålla fast henne. Så himla skönt att ni slipper det iallafall.

  Fina, fina lilla tjejen💗 Tänker på er varje dag trots att jag inte känner er och har en stark känsla av att allt kommer att gå bra. Hon verkar ha en helt underbart trygg mami.

  Kram till er💗

  1. Ja, jag tror att det är ganska vanligt att de brukar göra motstånd. Nu har hon ju allt via sin port i bröstet så hon känner ingenting.
   Sen tar hon av och på den delen som sitter utanpå huden så då bedövar man med emla, det kan mest vara en jobbig grej att behöva gå igenom.
   Tack för att du tänker på oss
   kram Alexia

 8. Alltså vilken stjärna hon är Corinne. Blir alldeles tårögd över hur otroligt modig och stark hon är i det här, det hade inte direkt jag och många med mig varit. Er styrka som familj visas verkligen nu om någonsin, vackert ❤️

 9. Hej Alexia,

  började följa dig bara nyligen men känner att jag måste skriva till dig. Vilken kämpe lilla C är!

  Jag diagnostiserades med barncancern neuroblastom när jag var ungefär 4 år gammal, idag är jag 20 år och så stolt över mitt ärr från min port-a-cath. Det var så fint att läsa hur ni gör allt till en lek för C, det var precis vad mina föräldrar gjorde och jag har inga jobbiga minnen från min sjukhustid på Karolinska, bara positiva.

  Skickar all min styrka till er! Om du skulle vilja veta mer om hur det var från mitt perspektiv är det bara att maila.

  Kram Lea

  1. Så skönt att höra att du är frisk och mår bra!
   Vårt mål är hon inte ska märka av detta och bara få ha kul och skratta 🙂
   Kram Alexia

 10. Nicolina

  Vilken kämpe hon är och härligt att få komma hem en stund och ladda med ny energi! Håller alla tummar jag har att det går bra för er!❤️

 11. Jag hamnade in på din blogg utav en slump. Jag jobbar vanligtvis som sjuksköterska på just plan 12. Varit sjukskriven och har nu graviditetspenning så jag har inte haft nöjet att träffa er. Kul att läsa att ni trivs och att kollegorna sköter sig 😛 Håller alla tummar för att ni tar er igenom det här så smärtfritt som möjligt! Det kommer finnas omgångar när det är tuffare och ibland går det dom på räls. Jag tänker inte ljuga och säga att det är en enkel resa men våra läkare, sjuksköterskor och undersköterskor är guld värda och enligt mig världens bästa. Skickar styrkekramar till hela er familj från soffan här hemma <3// en sjuksköterska gravid i v.32

  1. Såååå härliga människor här! Känner mig väldigt trygg och vet att ni gör ett kanonjobb! 🙂
   Kramar från mig

 12. Ska man få cancer så ska man bo i Stockholm. Här får ni världens bästa vård. Jag hoppas er det bästa.

 13. Ville bara skriva att jag tänker på er och tycker ni är grymma och starka ❤️ Massa styrkekramar till er!!

  1. ❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *