Pannkakor till min 5-åring

Hurra hurra för min stora tjej idag! Wow 10.33 för 5 år sen är hon född, min älskling.. Va mysigt det är att ha en kompis som man kan prata med och skratta åt så mycket. Hon vaknade kl.05 och undrade när vi skulle sjunga för henne haha. Sen tvingade vi tillbaka henne i sängen och hon somnade om..Hon blev så glad när vi kom in med presenter, ballongen och sjöng – det blir ju roligare och roligare när de verkligen förstår och längtar år efter år efter sin födelsedag.
Vi skulle egentligen gjort en pannkakstårta, men eftersom vi hade strömavbrott i flera timmar i går kväll, så blev det amerikanska pannkakor istället. Den lilla ”pom pom”-grejen är väldigt lätt att göra själv, och egentligen satt det en bil på henne på ena klädnypan som någon klåfingrig hann dra bort när jag skulle ta bild haha. Jag hade exakt 1,5 minut på mig att fota innan alla skrek
– Ge oss pannkakorna!!!!! Inte fota 🙂 haha
Ha en fin helg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *