Osminkad fullspäckad helg!

Godmorgon härliga fredag,
Eller härliga och härliga.. Kommer ni ihåg att jag vaknade med en vagel igår? Imorse var den ännu värre och jag kunde inte öppna ögat, dessutom dunkar det i hela huvudet och kinden, haha! Hur är det möjligt, just denna helg när jag har SÅ mycket att fixa. Imorgon fyller Naomi år och det ska vara pannkakstårta och presenter på morgonen. Sen har Petra en grej i MOS med Ellos dit jag ska. På kvällen har vi middag för Naomi. Sen pang bom hurra är det Naomis kalas på söndag, då ska det firas ordentligt med vännerna. Vi brukar alltid slå på stort och det blir inget undantag. Vi har laddat med hamburgare och korv, cupcakes, kakor,  glasstårta och massa annat gott! Ser fram emot en osminkad helg ändå! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *