Inte min dag idag…

..helt enkelt, suck. Först och främst har jag ju den hemska vageln som just nu förstör alla helgplaner. Jag får världens huvudvärk och måste undvika för mycket ljus, sen gör den konstant ont.

Så till dagens andra diss, idag när jag stod och fönade håret lyckades jag famla med hårtorken och fastnade med baksidan av torken – håret lixom sögs in i fläkten. Inget litet hårstrå utan en stor slinga hår som bildade ett sorts litet eldklot inne i min tork. En massa hår som blev som en bränd tova. Där stod jag och det fanns inget val annat än att klippa, ahhha! Jag såg ut som en seriefigur med mitt svullna öga och håret som helt plötsligt var kort på ena sidan MEN hallelulia att det inte var det allra översta håret, utan att jag kan dölja det nu.

Dagens  hiss var i alla fall min tur till Mall of Scandinavia där jag träffade några vänner och deras bebisar och åt lite på Joe…, mys! Dagens tredje diss, jag står på kvällen och steker sjukt mycket pannkakor till Naomis pannkakstårta imorgon. Från ingenstans blir det kolsvart och strömavbrott på typ hela Östermalm i två timmar,  vad gör man utan ström? Lite läskigt va beroende man är va. Inget internet hade jag heller, därför min bloggpost kom så sent. När strömmen väl kom tillbaka orkade jag inte steka mer, så Naomi får vanliga pannkakor på födelsedagsfrukosten, eller så kyler jag dem på balkongen och sätter ihop till en pannkakstårta.
MEN! Nu  vänder jag den dåliga trenden och har en fin helg, hoppas jag. Ni också finisar, kram A

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *