Stureplansbygget -hiss eller diss?

Hej gullisar,
Imorse när jag vaknade hade jag en stor vagel på ena ögat och så ont. Jag börjat tro att det är en ”stressvagel” – kan man få det? Finns det såna? haha Jag har så mycket i rullning nu men allt är så kul att jag inte vill stanna upp.
I dag har jag varit på ett seminarium eller snarare i en diskussionspanel om vad jag, och massa andra sköningar tycker om ombyggnationsplanerna av Stureplan. Stureplan är ju en av Stockholms mest kända platser, så jag tycker absolut att vi ska ha ett Stureplan som vi är stolta över. För mig är det ingen förlust om vi skulle riva allt och bygga upp någonting nytt. Jag tycker att Stureplan skulle kunna vara någonting så mycket bättre än vad det är idag. Coolare butiker, trevligare variation av restauranger och caféer och mer sociala ytor där man vill hänga. Vad tycker ni? Vi hade en trevlig f.m. med mycket snack och skratt. Sen avslutade vi med en magisk lunch på Hillenberg. Eller hur god ser inte den här sashimin och gösen ut? Jisses så gott..
Nu ska jag jobba på som en galning för att kunna ta lite ledigt imorgon och planera Naomis kalas till helgen.
Kram A

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *