Den perfekta byxan

alexia_cubus-1

God morgon,
Svarta byxor och jeans är det jag faktiskt använder mest om vi pratar nederdel. Det viktigaste för mig är att de inte är för tighta nedtill, och inte för låga i midjan. Sen vill jag så klart att de ska vara sköna och mjuka, men samtidigt snygga. Mina svarta jeans från Cubus är så perfekta som jag beskriver den perfekta byxan. Jag har dem till allt och de sitter som en smäck! Det roligaste är att väldigt många frågar mig vad det är för byxor när jag har dem på mig 🙂
Jag har två andra favoritbyxor från Cubus som jag typ bor i, ett par som jag har på mig hemma, och ett par som är väldigt mjuka och slappa men som är snygga att klä upp lite. Dessa svarta med revär, och dessa som jag alltid har och myser med hemma.

Outfit 1: Lila kofta // Svarta Jeans
Outfit 2: Vitt linne // Teddybomber // Svarta jeans

Just nu har Cubus 25 % på alla byxor och jeans så passa på att hitta din favorit. 

alexia_cubus-2alexia_cubus-5alexia_cubus-6 alexia_cubus-8alexia_cubus-9alexia_cubus-10alexia_cubus-11

6 kommentarer

 1. Alltså dina outfits! Vill ha ha allt från Cubus helt plötsligt haha! 🙂
  Var är dina slip-ins från? Så fina!

  1. Hahahhaa då blir Cubus glada haha! Tack tjejen, de är från Mango 🙂

 2. Caroline

  Snyggt! 🙂 Var är din fina svarta väska/ryggsäck ifrån?

  1. Hej hej,
   Den är från Lindex, fynd! älskar den 🙂

 3. Fint! Vad heter modellen på de första svarta byxorna?

  1. HejANki, åh harjag glömt att länka dem! Ska kolla upp så fort jag får bättre internet:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *