Stolt som en tupp i vår första päls

Här står jag, stolt som en tupp! Inte bara för att jag har de coolaste Saint Lauren-pjuksen på fötterna, utan för att jag bär den första Chaleur-pälsen (alltså mitt och Nicoles märke) som jag har visat er. Så fin, eller hur? Jag älskar den! Ännu finare i verkligheten och pälsen ser så äkta ut.
Jag vet att många undrar, var och när man kan köpa dem och det är så smickrande att bara få frågan. Just nu jobbar vi på för fullt med hemsida, sociala medier och så klart att få fram pälsarna (den lilla detaljen). Vi flyger upp till Ö-vik måndag och tisdag för att sätta allt i fabriken, kolla på de sista proverna osv. Så snart snart ska de vara här, så taggad! Vilken dröm att få göra modeller som man själv verkligen vill ha. Det bästa är, som jag skrev häromdagen, att jag och Nicole har olika stil och därför vill göra olika modeller. Hon är mer Olivia Palermo och jag är mer hmm..rockig Negin Mirsalehi typ. Så bra va för då kan vi förmodligen tillfredsställa allas behov av att få tag på den perfekta fuskpälsen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *