Sock-stövletten: Mina 5 favorit par

Sock-stövletten syns på var och varannan modebloggare i världen just nu. Först när jag såg dem tänkte jag, men de ser ju så skumma ut när de limmar sig fast på benet. Sen, som vanligt med mig dröjer det inte länge innan jag sett dem i lite olika styles och helt plötsligt är helt ”hooked”. Man kan ha dem med kjol, jeans, klänning och en favorit är en lite längre klänning i volang – så fint!
Här är mina snyggingar just nu; 
Balenciaga – Klassikern som alla försöker efterlikna.
Nelly.com – Nästan identisk med den övre
Nelly.com – Metallic variant, hur cool?
zara.com – Lårhöga i sammet, kaxigt
zara.com – Strumpmodell med mudd, så snygga

1 kommentar

  1. Hello! I could have sworn I’ve visited this
    site before but after browsing through many of the
    posts I realized it’s new to me. Anyhow, I’m certainly delighted I came across it and I’ll be book-marking it
    and checking back often!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *