Veckan i fokus: 39

God morgon måndag!


Nu är vi hemma i verkligheten, så taggad och så glad för den här resan. Jag har fått massa ny energi och älskat att hänga med Naomi i några dagar. Förra veckan var jag ju i Grekland och hade det skönt. Annars lyckades få tag på den härliga rutiga kappan och hade en bra start på veckan.
Att göra:
Herregud vilken veckan jag har framför mig. Vi ska sätta logga, jobba på webb-shopen, jag ska bli klar med massa sidor till Mama och jobba med bloggen. Naomi fyller år på lördag och har kalas på söndag- mycket att förbereda för det!
Måndag:
Idag ska jag jobba på med allt som jag har lagt undan på semester. Sen ska jag äta lunch på franska ambassaden.
Tisdag: Frukost med mitt hjärta, Rondek.
Onsdag: Lunch med en vän. Event med Lindex på em. Pizzakväll med mama-gänget.
Torsdag: 
Fota två samarbeten och jobba på med bloggen. 
Fredag: 
Köpa alla presenter och fixa allt inför Naomis kalas.
Helgen:  Naomis födelsedag! Hurra! Kalas på söndagen med regnbågstema.
New in: Jag klickade hem  den här fina kjolen som jag ska styla med en collagetröja, typ den här i dusty pink.
Ha en fin vecka gullisar, glöm inte hur bra ni är!
Veckan spaningar: 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *