Pom & Flora brekki

God morgon fina,
Hur mår ni?
Jag startade morgonen på Pom & Flora med Rondek. Så gott som vanligt – jag åt bananasplit, avokadomacka och grapefrukt med kokosgrädde. Jag längtar efter att min kompis ska öppna sitt hälsocafé på söder, så härligt med lite nytt. Jag älskar Pom & Floras mat, men jag tycker absolut inte om att sitta i den lokalen. Så himla mörkt och brusig, röring och varmt – synd att de inte investerade i lite bättre ventilation och ljudisolering 😉
Direkt efter cyklade jag förbi Nicoles kontor och kikade påvår senaste päls som kommit. Helt magisk! Precis så som jag vill ha den, stor, fluffig och bra fejkpäls. Nicole är mer klassisk och vill ha en mindre och inte så rockig – så det här blir Alexiapälsen 😉 Visar er bild sen!
Ha en fin tisdag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *