Sök

Lunch på franska ambassaden

Hej babes,
Jag känner mig så taggad inför hösten efter vår Greklandsresa. Jag fick så mycket energi, och är verkligen så glad över att jag får pyssla med så roliga saker i mitt liv för tillfället. I dag var jag på kontoret på No18 hela förmiddagen, dessutom helt ensam så jag hann med en hel del. Sen gick jag till Franska ambassaden för en lunch med Picard. Ni vet det där företaget som säljer frysta varor som jag har pratat om förut. Jag är superförtjust i den butiken så jag ville inte missa deras julmiddag. Mina favoriter därifrån är croissanterna och barnen älskar brödrostvåfflorna.

Vi började med en kycklingbuljong med hummer, tomat och sockerärtor  i. Så otroligt god. Till varmrätt åt jag ett vegetarisk alternativ som också var supergott.

Jag tror att det var en pumpakräm med grönkål och andra rostade grönsaker. Det var hur fint som helst på ambassaden, jag hade gärna haft mitt morgonmöte här i ett av rummen.. 

Till dessert kommer Picard ha massa frysta juliga desserter som dessa kottar och små glass-pepparkakshus, hur söta?

Jag hade på mig en kofta från Veronica Virta och mina läderbyxor.

2 kommentarer

  1. Så kul att ses på lunchen!! Jag ber om ursäkt om jag var lite off, så dimmig i huvudet efter att ha sovit i typ två timmar den natten – gravidmagen är inte att leka med men antar att jag får börja vänja mig vid mindre sömn nu bara 😀 Jättemysigt i alla fall, hoppas vi ses snart igen! Kram

    1. Åh det var så kul att se dig.. visste inte om gravidmagen och du var kanontrevlig som alltid..
      Ses absolut snart igen, maila mig när det är dags för burgar-smakning haha
      stor kram A

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *