Lång lugg eller inte? 

Babes, 

Jag fick en påminnelse idag om att jag bokat en klipptid hos Deniz Frank. Rondek, min kompis går till henne och lovordar henne jämt. Hon är så galet duktig på att klippa och jag har velat gå till henne länge. Dock klippte jag mig för inte så länge sen, men är inte nöjd. Mitt hår hade blivit väldigt tjockt och jämnlångt, men nu är det FÖR uppklippt och svårt att styla. Jag som t.ex. gillar att locka håret kan typ inte göra det nu. Det blir för likt en pudel haha. 

Min plan idag är att klippa luggen mycket kortare och eventuellt håret också och ha det ganska rakt. Jag litar på Deniz och tycker hon har gjort Rondek så snygg i håret. Lite läskigt med luggen dock.. Vågar jag??

Håll tummarna,

xoxo
A

3 kommentarer

 1. Så snyggt med halvlång lugg!
  Ångrar du dig så växer det ut snabbt igen 🙂

 2. Ja kör på med luggen! Skitsnyggt!
  Haft det i omgångar men länge sen nu.. blir lite sugen 🙂
  Enda negativa tycker jag är att man (eller iaf jag) blir snabbt lite fet i pannan och därmed luggen = ligger i ”strimmor” som inte blir så fint. Jag måste också platta och fixa för att det ska bli fint och jag är så lat haha. Men sjukt fint är det, ramar in fejan och jag har nog aldrig fått å mycket blickar efter mig som när jag har just lugg, killar verkar gå i gång på det haha.

  Ska bli spännande att se hur du gör!
  /Catta

  Ps. På fredag åker vi till Ibiza, wiiiii!!

  1. Hej!
   Det blev lugg men i morse när jag tränade blev den katastrof haha
   Måste styla den imorgon 🙂
   Så ska jag visa er..
   Va kul!!! Du ska inte på bröllop? Har en kompis som ska på bröllop där i helgen
   Kramar ps berätta vad du tyckte om staden

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *