Magiska Ibiza town

ibiza-8

Många tror att Ibiza bara är fest och alkohol. Jag ser nästan bara familjer med barn överallt och allt är så otroligt vackert. I går var vi inne i stan två gånger. Först kollade vi i affärer några timmar, och senare på kvällen åt vi middag på ett fantastiskt ställe. Det var så mysigt med vinrankor i hela taket, härlig musik och god mat. Många bloggare som jag följer är på Ibiza just nu, och igår satt vi bredvid Aylin König som jag tipsat om många gånger. Camilla Coelho som är gigantisk på instagram stod jag bredvid igår och tänkte, men gud jag känner ju henne, vem är hon innan jag kom på haha.

Jag har fått lite frågor om bagaget, det kom på kvällen, men vår vagn stannade tydligen i Stockholm, så den hämtar vi på Arlanda.

Outfit:
Klänning, hm (ny) // Skor, Zara (köp inte – så obekväma), Väska, Chanel
Corinne och Naomis kjol köpte jag här på Ibiza går, sååå söta!!

ibiza-15ibiza-19ibiza-22ibiza-5ibiza-6ibiza-10

4 kommentarer

  1. Hi Alexia! Love your blog! Was just trying to scroll down past your most recent post and wasn’t able to… I opened the page on a couple of other browsers and had the same issue. I’m not sure whether you’ve recently updated your blog format, but thought I’d let you know! xx

  2. Victoria

    Ser uuunderbart ut!!

    1. Så vackert ö!!

  3. Hej!

    Älskar din blogg och alla fina bilder som du lägger upp! Har blivit så sugen på att åka till Ibiza efter dina rese-inlägg 🙂 Får man fråga vilket företag ni hyrde hus av? Ser ju magiskt ut på alla sätt! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *