PMS -deppig?

thefaar-2

Happy monday!
Eller njaaa idag var ingen riktig happy dag. Eller, jag har känt mig lite konstig i alla fall. Fast jag kan bli så här när man har gjort massa roliga saker i flera dagar (Paris, landet, båt, sol, familjen, utekvällar), och så hinner man inte riktigt landa innan man kastas in i vardagshjulet.
Men när jag tänker efter så blir jag så här någon gång i månaden, eller jag tror det. Så jag har bestämt mig för att börja skriva ner i min kalender när jag känner mig så här, och se om det kan vara någon PMS-igt. Deppig-en-gång i månaden-syndromet. Det kan ju vara något sånt som spökar.

Är det någon som vet hur jag känner?

man-1

Anja hade ett litet event idag med Philosophy. Vi fick med oss en fullpackad påse och det ska bli så spännande att testa alla fina produkter. Jag har provat en nattkräm med ett speciellt serum som var underbart. Nu ser jag fram emot att testa alla andra produkter.

thefaar-6

Min outfit: 
T-shirt, & other Stories // Jeans, hm // Skor, Superga

thefaar-16

Sen hämtade jag tre små galningar efter dagis. Marley och Naomi är bästisar på dagis. Så gulliga och så busiga. Bear yoyos hade skickat lite fruktgodis till oss så de fick lite picknick i rummet.

foodora

Jag hade ingen lust att laga middag så tack tack tack att vi har Foodora som kör hem mat och räddar många middagar. Jag beställde libanesisk meze till middag, fest!!

6 kommentarer

 1. Hej! Måste tipsa dig om appen Clue där du på ett enkelt sätt kan se hur ditt mående ev förändras under månadens gång. För min del ändras mitt humör ganska mycket strax innan mens och det är så himla gött att titta in på appen och bara ”japp, dags för Pms!” Nu har jag ju bara testat Clue men det finns säkert en uppsjö med andra liknande appar. Ja det var mitt tips! Ha en fin kväll!

  1. Bra tips, tusen tack!! Ska ladda ner DIREKT!!
   Tack detsamma 🙂

 2. Låter ju onekligen som PMS. Har det själv väldigt grov tyvärr och förvandlas till monster 4-6 dagar i månaden. Oerhört jobbigt framför allt eftersom att jag kommer på mig själv med mitt pms beteende…. väldigt jobbigt för min sambo till och från när han ibland inte hinner se ”pms-tecken” och hugger tillbaka, då blir det hus i h****…. hehehe.
  Dessvärre har tre av mina nära vänner samma sak så det verkar vara vanligt förekommande 🙁

  Att vi kvinnor pallar detta månad ut & månad in… <3

  1. Åhhhh herregud!! Jag blir inte arg eller så men deppig och nedstämd..
   Hemskt jue, finns det ingenting man kan göra? Kanske yoga typ.. Har du testat ngt som inte är piller?

 3. Åh den mezen såg himla fräsch ut, från vilken restaurang?

  1. Från Underbar på Drottninggatan, supergott!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *