SUSHITIME 

Babes, 

I dag åkte vi och åt en magisk sushi till lunch. Jag älskar ju när sushin är friterad och smarrig och detta ställe är verkligen grymt! Dock ligger det i Råsunda men har ni vägarna förbi är det värt ett besök. Vi beställde två olika och delade på, sen rullade vi ut! Kanske tur att det inte ligger i stan, då hade jag varit där jämt 😉 

Esuki sushi, (Råsundavägen 117)

När vi kom hem kom min kusin och hans dotter hit på middag. De är på besök från Göteborg, jag önskar att de bodde här ❤ 

2 kommentarer

 1. Vart kommer dina fina solglasögon ifrån? Din blogg är helt underbar!

  1. Hej tjejen,

   Va glad jag blir, tack snälla 🙂 De kommer ifrån Nivida, Josefin Dahlbergs line. ¨
   Kolla nivida.se
   Kram A

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *