JULÅNGEST?

Processed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetidag


God fortsättning gullisar,
Det händer inte jättemycket här på landet. Vi spelade Bamsespelet i dag som Naomi fick i julklapp, hoppade på en dansmatta och promenerade. Sen väntade vi på lite gäster och åt sen kalkon enligt tradition. I dag firar man jul i Grekland därför firar vi lite extra här hemma också. Min pappa är från Grekland för er som inte visste det.

I morgon ska vi åka hem igen. varje år brukar jag känna mig lite snopen över att julen är över, men i år känner jag bara att det har varit mysigt och lugnt och ser fram emot nästa år. Sen hjälperdet lite att vi ska till Thailand 🙂

Jag har mer ångest över att jag fyller 30 på nyårsafton och att alla förväntar sig att jag ska ha en stor pangfest. Jag vill ha någonting för mina tjejkompisar, men det får dröja till januari. Återigen känns det som att det är så många måsten runt omkring, som skapar ångest. Man måste försöka sänka allas förväntningar för att det inte ska bli så.

Hur känner ni när julen är över? 

Stor kram och god fortsättning,
A

Denimtopp med volang, Zara
Fuskläderbyxor, h&m
Corinnes renset och tossor, Kappahl 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *