PLÅTNING FÖR DAISY GRACE OCH PIZZA PÅ GIRO


Hej på er, 

I dag tog jag massa fina bilder tillsammans med ett skönt gäng på DAISY GRACE. Vi fotade många klänningar som släpps när som helst. Elegant, chic och bekvämt kan ni förvänta er. Jag ska ha en klänning från dem imorgon på Social media awards, såååå snygg! 

Vi åt middag på Giro, Naomi älskar ju pizza så hon fick det så klart på sin födelsedag. Efter åkte vi förbi lokalen och lämnade lite saker. Lokalen är magiskt! Jag har aldrig sett en finare lokal förut, stora spröjsade fönster, säkert 6 meter i takhöjd och gråvita nyanser. Jag är så taggad på att piffa den och förhoppningsvis ge er massa inspiration. 

God natt, A 

2 kommentarer

  1. Alexandra Åhlen

    Älskar din härliga blogg! Var har du köpt din fina blus du har på dig?

    Kram Alexandra

    1. Hej tjejen! Jippie!! Va glad jag blir 🙂 toppen är från hm men kanske ett år gammal! Ska kolla om jag hittar en liknande. Är i stl 42 så den är oversize men jag gillar det ibland 😉 kram Alexia

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *