NAOMI 4 ÅR


Hurra hurra för min stora lilla älskling idag! I dag 10.33 för 4 år sen kom hon (vill ni läsa hur det gick till hittar ni min förlossningsberättelse HÄR) 

Hurra hurra för min stora lilla älskling idag! I dag 10.33 för 4 år sen kom hon (vill ni läsa hur det gick till hittar ni min förlossningsberättelse HÄR

Min snitsiga pannkakstårta med barbietouch kom jag på i all hast på morgonkvisten. Jag skulle leta efter sprutade och hittade barbiekroppen som är till för tårtor. Ni vet en sån pinne med överkropp, mycket smidigt! Sen spritsade jag på en klänning hihi! Så snygg och tokgoda pannkakor (recept Leila Lindholm)
Hon är så underbar på alla sätt (förutom vansinnigt envis). Jag är så stolt över vilken underbar syster hon är och vilket tålamod hon har för Corinne. Aldrig har jag sett henne arg på henne, utan snarare överdrivet omhändertagande. I morgon är det kalas och i kväll ska vi ut och äta middag, all kärlek till min fina Naomi. ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *