SVETTMAMMAN 



Hej finisar, 

Tack för fina kommentarer och sms om att jag ska börja blogga på Mama, känns kanon. 

I dag mötte jag upp Bea tidigt på Ett bageri för att vi hade bestämt att barnen SKA sova och vi ska få en liten stund lugn och ro. C sov konstigt nog fast hon vaknade 7.30 men Beas lilla Ivan var vaken. 

Sen gjorde vi lite ärenden för att sen köpa med oss en sallad till Tessinparken, så mysigt förutom att C kladdade ner hela mig, låg och rullade på marken som en liten gris och hela tiden försökte rymma till andra sidan vägen. På bussen hem sen la hon sig på golvet och skrattade, och började skrika när jag skulle ta upp henne – hon är minst sagt bestämd! Det är tur att jag har världens bästa deo, annars hade jag jämt luktat svett 🙂 

Nu sitter jag och försöker få lite inspiration till vad jag ska ha på mig på Lindex pink fest imorgon, där ska deras kollektion för kampen mot bröstcancer uppmärksammas. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *