SOCIAL MEDIA PARTY KLÄNNING

smp1

smp2

På lördag är det dags för Social media party och då måste man så klart ha en riktig pangklänning på sig. Förra årets klänning blir svår att slå när jag var klädd i den här drömmen (nedan) från Dagmar. Jag har beställt en av dessa klänningar från asos.com och jag hoppas att den sitter lika fint på mig som på modellen på bilden. 😉 På lördag innan festen har vi också Naomis kalas som jag planerar för fullt.

Vilken klänning gillar ni mest?

dagmarklanning


5 kommentarer

 1. Gillar allihopa-förutom den röda…
  🙂

  1. alexiiak

   Ja, den röda kändes lite ”strandig” haha den blev det inte 🙂
   Tack!

 2. Tycker om de 2 klänningarna på andra raden längst till höger och längst till vänster 🙂

  1. alexiiak

   Riktiga Cicci klänningar 🙂

 3. Den sista svarta eller vita nr 2

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *