AVSLÖJAR EN HEMLIGHET

Hej kära ni, 

Hoppas ni mår strålande. Jag var i MOS i dag för att handla massor med saker inför kalaset på lördag. Det här är första gången som jag känner att Naomi verkligen förstår att hon ska ha kalas och är superexalterad inför hennes stora dag (större än själva födelsedagen så klart). Lagerhaus har ju så mycket fint så nästan allt handlade jag där.

Corinne sover bara en gång per dag nu, jobbigt för mig som älskar när hon tar sina powernaps. My gad, är det inte tidigt? Jag kommer inte ihåg hur Naomi sov men jag har för mig att vi ”vande av henne” men att sova två gånger när hon började på förskolan, hmm..

Ok nu till the moment of truth. Många av er har ju följt mig här på familjeliv.se länge och jag hoppas med hela mitt hjärta att ni fortsätter att hänga med mig till min nya portal. Jag ska nämligen byta på lördag (1 oktober) och börja blogga på MAMA.nu 🙂  Det känns så roligt och spännande! Lova att ni följer med mig när jag byter!

 Polo, Massimo Dutti (därför försöker jag alltid att ta outfitbilder på fm, em = kladd överallt) // Jeans, Sandro

1 kommentar

  1. Älskar din blog så hänger självklart med 🙂 min dotter som är lika gammal som corinne har också börjat sova en gång per dag sedan någon månad tillbaka. Tuffare dagar med mindre egentid helt klart!! Någon gång då och då händer det att hon sover två pass och då känns det som man vunnit på lotto he he.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *