TJAFS I PARKEN

kjolkjol2


I dag har varit en mysig söndag med parkhäng och middag med vänner. Det var en märklig sak som inträffade i parken idag. Vi stod i kö till ”bebis” gungorna och våra vänner stod bredvid och väntade. Så blev en gunga ledig och vi tog den, sen blev ytterligare en gunga ledig och en pojke sprang före och tog den precis när våra vänner skulle sätta ner sin tjej. Då kom pappan fram och skulle hjälpa honom upp i gungan när vår vän sa, jag tror vi var före (vi hade stått där i 10 minuter och de kom precis). Nä men min son sprang fram först. Ja, vi har ju stått här väldigt länge och väntat och var före er. Ja, men min son sprang fram först. Sonen var för det första typ 5 år så för stor för bebisgungan, och två det ärju ingen först till gungan utan det är därför man står i kö. Det här gör mig så upprörd, inte att sonen ville ta gungan först, utan att pappan inte respekterar att folk står i kö och FÖRSÖKER uppfostra sitt barn och förklara att man ska vänta på sin tur, utan istället börjar tjafsa. Varför gör man så? Det är inte barnen det är fel på, det är föräldrarna som gör dem ouppfostrade, så synd!

I morgon ska jag berätta en hemlighet för er som jag velat berätta ett tag nu, spänande! Jippie!

Kjol, gammal // Kofta h&m // Skor, Acne, Väska, Chloe

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *