LUGNET PÅ LANDET

Hej gullisar!! 

Jag åkte ut till landet, så skönt! Barnen springer runt här och jag kan vila i en solstol. 

Jag har nog sagt det förr men här på landet är det enda ställe jag kan ta det lugnt 100%. Först och främst har man inte 10 olika saker man håller på med samtidigt, som jag gör hemma. Sen är det ett lugn att vara omringad av så vackra miljöer, vattnet, träden, djuren – allt! Sen att tjejerna sitter och leker ensamma utan att klättra på mig är hus ett stort pluss. Man märker att de tycker att det är spännande med alla leksaker här eftersom dem inte är här så ofta. 

Nu ska vi baka en knäckig smuläppelpaj 🙂 recept på sen kommer OM den är lika smarrig som den låter. 

Alexia: Väst, WOS // Jeans, M.I.H // polo, zara Corinne: Jacka, Zara // Strumpbyxor, POP // Mössa, Newbie // Mockasiner, Bobux     Naomi: polo och Kjol, Zara // Stövlar, Hunter 


Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *