TVÅ SPÄNNANDE MÖTEN OCH GALET ONT..Hej vänner, 

I dag var jag först på ett möte med en klinik, kommer berätta för er snart. Ni kommer garanterat att tycka det är spännande. Efter det gick jag och träffade upp några vänner för en lunch. Jag är galen i chevresalladen på konditoriet i Sturegallerian. C ville så klart inte sitta och äta sin mat så det blev att kasta i sig den och hindra henne från att störa de andra gästerna. Sen gick vi vidare på ett annat jättespännande möte som verkligen känns kanon. Det berättar jag också om så småningom. Mycket hemlisar men ni vet hur det är ibland 😉 

Jag gick verkligen runt HELA stan och vilka skor jag valt, mina höga acne UTAN strumpor. Jag hann inte sätta på mig strumpor för C va så gnällig vid dörren så jag gick utan. Nu; skavsår överallt och så ont i fötterna. 

Om ni läser tidningen MAMA så är jag och C med i nya numret ❤️ gullig! 

Jeans, Zara // Skjorta, HM // Kofta, COS // Skor, Acne // Väska, Gucci 

2 kommentarer

 1. Meja får typ aaalltid ett utbrott när jag försöker luncha ute nuförtiden, önskar man visste hur himla lätt man (iaf jag) hade det med det under spädistiden haha.

  PS

  Såå snygg outfit!

  1. alexiiak

   Jag me! Jag försöker passa in lunchen med att hon sover men idag fungerade ingenting.. Sååå frustrerande! Jag förstår verkligen att de inte vill sitta still men 5 min i barnstolen skulle vara underbart hahaha
   Saknar också den tiden ibland hahaha

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *