”ALLT ÄR BÄTTRE ÄN EN DÅLIG RELATION”

Hej babes,
Jag vet att dem flesta människorna går igenom lite sämre förhållanden i sina liv, men jag blir ledsen när man ser vänner som ramlar tillbaka till såna för att man är för bekväm, och kanske rädd att gå vidare ensam. Var inte det! Allt är bättre än en dålig relation. Ok nu ska jag ta upp några tips på vad jag tror att viktigt för att en bra relation, tro mig jag har varit i relationer som fått mig att må väldigt dåligt så jag vet. Men jag är ingen relationsexpert utan dessa är bara lite egna tankar 😉 

1. För att vara trygg i en relation är jag säker på att det är viktigt att du är trygg i dig själv. Om du är osäker på dig själv och vem du är, resulterar det i att man blir svartsjuk på den andra. Om du däremot är trygg och vet inombords att oavsett vad som händer så klarar du dig själv så har du en trygg grund. Om den andra personen har lyckats få dig att tro att du är sämst och ingen annan vill ha dig är det ett stort varningstecken.

2. A och O är att lita på varandra. Man måste känna att man är trygg med personer och veta att ni är ett och ingenting ska förstöra det. Alla saker som att ha kontroll på din partner på sociala medier, snoka i mobilen, följa med ut på krogen bara för att ha koll, eller sms:a 10 ggr på en kväll och kolla vart X är, är dåliga signs.

3. Ha egna intressen! Ha ett eget liv och låt varandra vara ibland. Man behöver inte sitta ihop bara för att man är ett par. Styr inte den andra personens drömmar, hjälp x att uppnå dem!

5. Prata! Man måste prata, lufta, bråka och våga säga vad man tycker. Annars går man och samlar och sen exploderar man – inte bra! Bättre att vara ärlig och säga som man känner, även om det kan skapa en jobbig diskussion. Många tror nog att man redan vet vad den andra tycker och tänker…

6. En av de viktigaste punkterna är att ha roligt tillsammans. Skratta, hitta på saker ni tycker om (även när ni får barn), var lekfull och busig. Vi älskar att dansa i den här familjen och har alltid musik på. Vi spontandansar minst ett par gånger i veckan, love it!

7. Älska personen och inte det runt omkring. Det här är SÅ viktigt. Jag vet flera av mina bekanta har valt sin partner på grund av andra anledningar än kärlek. Det kan vara pengar, berömmelse eller för att man tror att den personen ska ge dig någonting man behöver. Det har hittills alltid slutat med svartsjuka, otrohet och bråk. 

Alla förhållanden har sina brister och så kan det få vara, man kan jobba på de större och försöka skratta åt de mindre. ❤️ 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *