HÅRBORTTAGNING, LUNCH OCH NY MÅNAD 

 Hej kära läsare, 

Ny månad och nya möjligheter. Februari kommer bli en start på något nytt. Mer om det nästa vecka.

I morse var jag som en vrak. C har vaknat nästan varannan timmar natt. Gnäller, vill amma och kommer inte till ro. Jag hade nästan slutat amma och nu är det som när hon var liten. Trött! Jag håller på att skriva ett inlägg om hur jag vande av N med nattamning – inlägget kommer upp senare i dag. 

9.30 var jag på laserkliniken för en omgång hårborttagning, jisses va hon brände på i dag, inte alls skönt. Aj aj! Men ska håret bort så ska det. Benen är perfekta nu, finns knappt något hår alls, jippie! 

Sen åkte jag förbi min vän Claudia på en kaffe på deras restaurang sen hem och gjorde lunch. Malin inspirerade mig med denna sallad. Stek grönkålen i lite olivolja, när den är så där härligt knaprig klickar du i cirka 1 msk creme fraiche. Toppa med vad du vill. Jag hade en stekt kycklingfilé med cashewnötter, supergott! Sen blir jag säkert hungrig snart igen, då har jag gjort en stor sats chiapudding i kylen 😉 


Läs också: 
Hårborttagning med laser 
Hårborttagning med laser omgång 2 
Kladdiga raw chokladrutor

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *