MÖTE & MATKOMA

Hej på er, 

Härligt med fredag. Jag var på möte på förmiddagen, ska börja jobba lite tillsammans med ett fantastiskt företag, så kul! 

Sen blev jag upphämtad av min karl så vi kunde äta lunch tillsammans, mys! Vi åt en varsin bamsetallrik med fish & chips på Hantverkarn (gamla primo ciao ciao) mums! Men som ni kan förstå är jag i total matkoma nu efter all den där frityren. Precis när jag skulle lägga mig på soffan och blunda 5 min vaknade C. Nu dags att hämta Naomi på dagis – dagarna springer iväg. / Trött mamma   Fortfarande lite blå över läppen och fläcken ni ser på tröjan är bara bröstmjölk som har läckt, haha! Bjuder på den 😉  

Ny blus från h&m 

4 kommentarer

 1. Du är så vacker! Supersnygg blus! Vilken storlek har du i din? Helt fantastisk sminkning också!
  Trevlig helg!

  1. alexiiak

   Tack Minna! ❤️ jag köpte stl 36 den kanske är en aningen liten över brösten men sen när jag slutar amma kmr den vara bra 😉
   Concealer är min räddning hihi! Ha en fantastisk helg

 2. Vilka gener du har kvinna!! Avis!! Du äter vad du vill o endå ser du ut som en supermodell i kroppen! Och sjukt vacker ansikte med:) har du känt att din förbränning ökat efter Första graviditeten samt amning LR har du alltid varit naturligt smal? Super snygg är du iaf

  1. alexiiak

   Tack snälla!!!!! jag äter helst ganska nyttig mat om jag får välja. Jag mådde inte bra efter den där frityrchocken, blev såååå trött efter och en stund var jag hungrig igen! Men visst jag äter det jag vill mkt skit nu när ja ammar..annars skulle jag nog gå upp kanske… Jag har alltid varit smal, har pappas kropp lång (175) och spinkig 🙂
   Amningen ökar förbränningen galet mkt
   Tack för fina kommentarer ❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *