CORINNE 6 MÅNADER 

I dag blir min lilla tjej 6 månader, helt otroligt va tiden går fort. 

Om jag ska sammanfatta lite hur hon är just nu så…

..sover hon inte helt perfekt. Jag hör många av mina bekanta till höger och vänster. – åh min bebis sover heeeeela natten, ett riktigt A-barn. Det gör inte min. Hon vaknar säkert 2-3 gånger fortfarande och vill amma en stund. Det går att vänja av dem med nattmål nu men eftersom hon inte äter så bra under dagarna så vill jag vänta tills jag vet att hon är mätt. 

…äter hon lite (inte hela portioner) gröt vid 8, lunch vid 11, mellis vid 14, gröt vid 17 och amma när hon ska sova och lite då och då under dagen. 

…är hon ett glatt barn och väldigt social. Gladare än N var den här lilla skrattar mycket och är mycket nöjdare. Lättare att ta med på allt jag gör. 

…försöker ställa sig på knäna, stoppar allt i munnen, gillar att bada, har inte fått några tänder men det kliar, är sällskapssjuk hon måste alltså se någon hon känner annars börjar hon gråta. 

 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *