NÄR DU SPRINGER SÅ DU FÅR BLODSMAK…

Hej igen.. 

Vissa saker är jag lite slarvig med, till exempel när jag ska skicka in saker. Herregud det kan ta hur lång tid som helst innan jag får det gjort. Jag fick ett brev i går, en påminnelse om att om jag inte skickar in pappren om ett nytt körkort så måste jag ta om det (!!). Alltså då brann det i rumpan, ta om körkortet? det vill jag ju absolut inte, gud så jobbigt. Jag gav mig ut och letade fotoautomat, hittade en fotobutik som tog nya bilder, 250 kr för fyra fjuttiga bilder, så dyrt! Sen gick jag så klart in på Lindex och H&m och handlade med så mina körkortsbilder blev helt plötsligt väldigt dyra 😉 Man måste ju försöka hotta upp sig i sängen så jag köpte den här underbara jumpsuiten, hur fin! 
 
Sen när jag skulle gå hem började det regna och snöa något helt galet, samtidigt började C skrika så jag sprang som en fullständigt galen människa i regnet, ville nästan gråta och kände hur jag fick blodsmak i munnen. Sen till råga på allt är hissen under reparation i vårt hus (i 5 veckor!!) så jag måste bära upp allt varje gång. Nu ligger jag i sängen och tycker lite synd om mig själv, efter en kaffe och en bit choklad känns allt snart bättre.

   Body från Lindex
 

3 kommentarer

 1. Hahaha!! Men vad jobbgt med hissen! Och det kunde blivit jobbigt med körkortet:)
  Himla fina bilder. C är väldigt lik dig va?

 2. Men hur fina är inte ni! Superfina!
  Gjorde en liknande insats och sprang till bebissimmet, parkerade vagnen på innergården, utan regnskydd…
  Men det klarnade upp så den var inte heelt genomsur när vi var klara.
  Hoppas ni får en underbar helg!

  1. alexiiak

   Hahaha! Vi är så grymma vi mammor.. Min man kom hem igår med en väska lite matkassar och stånkade som han hade sprungit maraton (hissen trasig i ett par veckor). Jag hade precis kommit upp med två väskor en påse en bebis i bilstol och ett till barn i hasarna.. Kvinnor kan! Hoppas DU får en underbar helg kram A

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *