GE ENERGI, FÅ ENERGI 

God kväll kära ni! 

Angående min förra inlägg förstod jag inte alls att det var sån hets på Mini rodinis lakan de släppte i dag. De hade något nytt system så man hamnade i kö. Jag hamnade på plats nr 4 (!!) det varje galet. Jag kunde shoppa i lugn och ro och kollade igen efter ca 10 min och såg att de fanns kvar. Då tänkte jag – aha, det var ingen hets den här gången. Annars hade jag köpt extra och sålt här på bloggen till mina kära läsare. Nästa gång 😉 

  
Jag gick en promenad i dag för att C skulle sova (vägrar hemma) och ringde min vän på vägen som joinade mig på en lunch. Vi köpte hem sushi och tog sen en promenad. Dagarna flyger iväg! Jag längtar till helgen, tror att vi ska till landet. Längtar efter lugnet där (och servicen från mamma och pappa hehe).
På fredag blir Corinne 6 månader, galet!

Några saker som ger mig energi i det här ruskiga grå vädret: 
Blommor i hemmet 
God choklad och en kopp kaffe 
Att ge någon annan en snäll kommentar, det funkar jag lovar! 
Bra musik på hög volym 
Boka en resa som man kan längta efter 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *