NY FILLERBEHANDLING I LÄPPARNA

Hej igen,

I dag var jag tillbaka till Sara Key för att fixa till läpparna som jag gjorde förra vecka. Läs inlägget HÄR.  Jag kände att det inte blev så stor skillnad på mina läppar så jag ville fylla i lite till. Nu är jag så nöjd. Dessvärre blir jag lätt blå som jag skrev så jag blir eventuellt lite blå igen, tyvärr. Det är ungefär 1 på 1000 som blir så här när man har gjort filler i läpparna. Nu sitter jag och kollar på Svenska hollywood fruar och alla deras läppar är katastrof. Små korvar där det ser ut som läppen nästan vänder sig ut och in. Det betyder att de haft dåliga behandlare. Jag känner mig så trygg med Sara, hon sprutar mest in i mitten på läppen om ni förstår hur jag menar, inte så mycket på sidorna så läppen blir lång. Heartshape lips vill vi ha 🙂 

lip

Som jag skrev i förra inlägget är jag väldigt sugen på att göra en kemisk peel hos henne. När man känner sig grå i huden och behöver få en riktig kick som tar bort alla döda hudceller och ger en ny fräsch hy. Ja exakt det behöver jag! Så fort jag kan fixa barnvakt ett par timmar mitt på dagen utan att jag känner mig stressad är jag redo. I dag köpte jag en av Saras egna produkter från Mackey genetic skincare, som sägs påskynda exfolieringen av döda hudceller genom noga utvalda AHA-syror som i sin tur boostar kollagenproduktionen. Krämen är inte testad på djur och färgen är rosafärgad av rödbetor. Min kusin som har använt krämen i ett par veckor nu är upp över öronen lycklig av resultatet. Det sticker lite i huden när man smetar på den så man känner att det händer någonting. Jag återkommer om hur jag tycker att krämen fungerar. 

mackey

 Inte ett sponsrat inlägg. Jag har alltså inte fått behandlingen gratis. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *