LÄNGTAR EFTER MITT ANDRA LAND

IMG_3603IMG_3604

Jag saknar Grekland så fort jag tänker på det. Maten, människorna, klimatet, havet allt.. Skulle verkligen vilja ta en sista minuten NU.. Kanske ska kolla på det. Enligt barnmorskan kan jag flyga fram till vecka 36 🙂
Skulle ni våga det?

3 kommentarer

 1. Fiina bilder!!! Det förstår jag att du gör.. jag hade nog inte åkt, skulle bara vara orolig om nåt händer.. vill oxå så gärna åka utomlands men borde vänta till lilla bebben är lite större som är nu 7 veckor.. hur länge skulle du vänta med att åka med en bebis??

  1. alexiiak

   Vet inte vad som hände med mitt svar.. hmm..
   Jag reste första gången med Naomi när hon var 4 månader, då var vi i Dubai i 6 veckor. Gick hur bra som helst. Hon hade hunnit tagit första vaccinationen vilket var skönt. Att åka med små barn tycker jag var lätt, speciellt när jag ammade så jag slapp tänka på mat 🙂 Ett bra tips är att hinna göra första vaccinationen som är där runt 2-3 mån om jag kommer ihåg rätt.
   Jag reste sent förra gången jag var gravid, vecka 34-35 det var fantastisk att få simma och sola och vila men denna gång skulle jag eventuellt åka själv med Naomi och då är det mer ansträngande.. hmm längar så mycket efter sol och bad bara..

   1. annika

    Tack för svar!! Underbar blogg du har!!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *